- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoi
csendes tag
válasz
Penge_4 #5174 üzenetére
Valóban olvastam külföldi fórumokon, h mire kijött az 5gh/s-es cucc amit előrendelt, már nem ért semmit sem. De tételezzük fel, ha most valaki fogna teszemazt 2millát és venne belőle 2 ilyen jószágot (amit egyből kézhez is kap mert ez 1 ilyen mese
), amivel névlegesen elérne 600gh/s teljesítményt, akkor az elviekben 1-2 hónap alatt megtérülne és még fél év múltán is egészen elfogadható profitot termelne, nemde?
Bocsánat ha olyanokat kérdezek amit már előttem 100an csak most találtam meg ezt a topicot és ma már túl sok bitcoint "olvastam"
Ígérem holnap elmerülök a topicban de ma már kicsit fáradt vok ehhez. -
törölt tag
válasz
Penge_4 #5174 üzenetére
Ki volt az?
(#5173) amakoi: A gond ott kezdődik, hogy Butterfly Labs... Erről a cégről szerintem itt senki sem tud jókat nyilatkozni. Inkább nézelődj más gyártóknál, ha mélyebb szinten érdekel a bányászat. Többeknél (vagy jelen pillanatban szinte mindenkinél) van késleltetett szállítás, de én olyanokat néznék meg, mint a KnC, BitFury, ASICMiner, Cointerra, ... Másrészről meg azt is tedd a mérlegre, hogy 300 GH-sel mire mész, ha a nehézségi szint megint megugrik jócskán...
Apropó, BitFury. Ez már nem a Te árkategóriád, amit kiszemeltél, de van ilyen is. [link] Lefordultam a székről, amikor megláttam reggel az értesítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest