- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Penge_4 #5145 üzenetére
Amíg 5 dolláron volt az árfolyam, egyhavi internet-pénzedből is kijött volna 2-3 BTC.
Mindegy, lehet, hogy én nem értem, de elképzelhetetlennek tartom, hogy 4-5000 forintot egy ilyen tuti bizniszre ne tudtál volna félretenni, ha valóban annyira bíztál volna benne. Az a 4-5000 ma 400 000-500 000 lenne. De nem akarok a pénztárcádban turkálni.
Ismerem ezt az élethelyzetet, én is voltam hasonlóban. Nem jó, tudom. De most se vet fel a pénz, nehogy azt hidd. Persze, ez relatív, tudom.
Ha már a pénztárcámban turkálsz, vettem anno 2btc-t, ~25 000/db áron, amit ASIC minrerre akartam volna költeni, de csúszott a szállítás, nőttek a várható költségek, és inkább kiszálltam, mert túl kevés esélyét láttam a megtérülésnek. Na, onnan maradt 2 BTC-m, amit azon nyomban el is adtam, ahogy felkúszott az árfolyam, és kaptam érte 30 000 forintot darabjáért, még a mostani rally elején. Ha még 2 hétig tartom... Látod, nem bíztam benne én sem, hogy rövid távon sokkal feljebb menjen, örültem, hogy legalább így nem buktam a dolgon. Hát, utólag már nem örülök a dolognak, de annyiból igen, hogy legalább tényleg nem buktam, mert akkor nem tudhattam, mi lesz. Amúgy volt még 1,7BTC-m régebbről, amit még a VGA-s időkben bányásztam, mikor megérte pár hónap alatt, azokat is még 70-80 000 körül adtam el darabját. Jelenleg már nincs egy darabom se nekem sem. Mondjam, hogy azért adtam el, mert kellett a pénz?
Pedig mennyivel többet kihozhattam volna belőle... De örültem, hogy legalább visszajött valami ebből a dologból, és nem csak áll benne.
Szóval 10 darabom legfeljebb álmaimban volt, sajnos....
Lehet, amúgy ha valamikor stabilizálódik az árfolyam, meg lesz kis szabad pénzem veszek megint, hátha megint megsokszorozza az árát. De jelenleg örülök, hogy pénz jött be belőle. Látod, ez a szegény ember veszte.(#5147) Chal: Szűk 13GB a teljes blokklánc... Az szinte semmi.
Persze, egyszer sokat szöszöl, de utána hamar észhez tér. Mikor először feltettem, elindítottam, aznap estére kész is volt.
(#5148) Shodan: Ez esetben a Bitcoin nem neked való.
Amúgy a kulcsos file-ról alap, hogy az ember rendszeres biztonsági másolatot készít, és lehetőleg jelszóval védi.
Nem egy 100GB-os állomány, hogy olyan nagy gond legyen több helyen tárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest