Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Penge_4 #5145 üzenetére

Amíg 5 dolláron volt az árfolyam, egyhavi internet-pénzedből is kijött volna 2-3 BTC. :U Mindegy, lehet, hogy én nem értem, de elképzelhetetlennek tartom, hogy 4-5000 forintot egy ilyen tuti bizniszre ne tudtál volna félretenni, ha valóban annyira bíztál volna benne. Az a 4-5000 ma 400 000-500 000 lenne. De nem akarok a pénztárcádban turkálni.

Ismerem ezt az élethelyzetet, én is voltam hasonlóban. Nem jó, tudom. De most se vet fel a pénz, nehogy azt hidd. Persze, ez relatív, tudom.

Ha már a pénztárcámban turkálsz, vettem anno 2btc-t, ~25 000/db áron, amit ASIC minrerre akartam volna költeni, de csúszott a szállítás, nőttek a várható költségek, és inkább kiszálltam, mert túl kevés esélyét láttam a megtérülésnek. Na, onnan maradt 2 BTC-m, amit azon nyomban el is adtam, ahogy felkúszott az árfolyam, és kaptam érte 30 000 forintot darabjáért, még a mostani rally elején. Ha még 2 hétig tartom... Látod, nem bíztam benne én sem, hogy rövid távon sokkal feljebb menjen, örültem, hogy legalább így nem buktam a dolgon. Hát, utólag már nem örülök a dolognak, de annyiból igen, hogy legalább tényleg nem buktam, mert akkor nem tudhattam, mi lesz. Amúgy volt még 1,7BTC-m régebbről, amit még a VGA-s időkben bányásztam, mikor megérte pár hónap alatt, azokat is még 70-80 000 körül adtam el darabját. Jelenleg már nincs egy darabom se nekem sem. Mondjam, hogy azért adtam el, mert kellett a pénz? :U Pedig mennyivel többet kihozhattam volna belőle... De örültem, hogy legalább visszajött valami ebből a dologból, és nem csak áll benne. :)
    Szóval 10 darabom legfeljebb álmaimban volt, sajnos....
    Lehet, amúgy ha valamikor stabilizálódik az árfolyam, meg lesz kis szabad pénzem veszek megint, hátha megint megsokszorozza az árát. De jelenleg örülök, hogy pénz jött be belőle. Látod, ez a szegény ember veszte. :(

(#5147) Chal: Szűk 13GB a teljes blokklánc... Az szinte semmi. :F Persze, egyszer sokat szöszöl, de utána hamar észhez tér. Mikor először feltettem, elindítottam, aznap estére kész is volt.

(#5148) Shodan: Ez esetben a Bitcoin nem neked való. :N Amúgy a kulcsos file-ról alap, hogy az ember rendszeres biztonsági másolatot készít, és lehetőleg jelszóval védi. :U Nem egy 100GB-os állomány, hogy olyan nagy gond legyen több helyen tárolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés