Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz almafa42 #4457 üzenetére

Nem lesz semmilyen frappáns válaszom, ugyanis ezt csinálom.

(#4458) ignorant:

"csak nem mind1 hogy a minimalis megtakaritasa olyan valutaban van ami gyorsan veszt az ertekebol."

Viszont cserébe a forintot azonnal fel tudom használni, a másik valutát elviszem egy váltóba és átváltom az aktuális árfolyamon, így csak árfolyamkockázat van, ellenben a Bitcoint még a lekötött betétnél is nehezebben tudom mozgósítani, ha valami váratlan kiadás miatt szükségem lenne rá. Mert kiírom a fórumra, hogy eladó x mennyiségű bitcoin és várok. És ki tudja meddig várok, amíg valaki jelentkezik. Lehet, hogy valaki a töredékére jelentkezik, meg az is lehet, hogy valakit jóval több érdekelne és nem fog olyan kicsi mennyiséget venni. Szóval a személyes adás-vétel minden hátrányával együtt.

Dombornyomott kártyám meg bankszámlám ha eddig nem volt hadd ne csináljak már azért, hogy Bitpay-t tudjak használni. Nem véletlenül szimpatizálok a Bitcoinnal. Hányingerem van az egész bankrendszertől és nem szeretem ha más kezeli a pénzem.

"Na ezert erdemlik meg az early adopterek a "rewardot". Te egybol leirod, es reszben igazad is van"

Nem írom le, csak azt mondom, hogy semmi olyasmit nem tudok venni érte, amire napi szinten vagy rendszeres időközönként szükségem lenne. A gép upgrade-nek már ideje lenne, de ott meg a legjobb ár/érték arányt fogom keresni, a bitcoinstore.com-os áraktól pedig majd' infarktust kaptam.

Szóval számomra, (aki nem vesz repülőjegyet, nem jár Angliában sörözni, Manhatanben a Meze Grill étteremben sem, zoknit is a kínaiban vásárol, stb.) egyelőre kizárólag befektetésnek alkalmas, mint egyfajta lekötött betét. De ettől még nem írom le.

(#4464) Chal: Mit hagytam figyelmen kívül és mi nem megy belém? Ignorant is értelmesen leírta nem is egyszer, hogy mindenki csak azt a pénzt fektesse be, amit nem sajnál, ha elveszít. Na én itt vagyok első körben elvágva mindentől. Ettől függetlenül viszont szorgalmasan gyűjtögetek, csak sajnos azóta megtriplázódott az árfolyam és azért 1 bitcoin alatti összegnél személyes találkozós adásvétellel kb. körberöhögnek. De egyszer talán megszánják az embert, de tuti, hogy havonta nem fognak töredék összegekért elmenni. Ja, laptopom nincs, Androidos telefonom nincs, mobilnetem nincs, szóval elég nehezen tudnám leellenőrizni a tranzakció sikerességét, ráadásul a Bitcoin címemet is kézzel kéne bepötyögni, mert nyomtatóm (QR kód) sincs.

Új hozzászólás Aktív témák