Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
supercow
üzenetére
Azért szerintem akkor sem lesz olyan rossz nekik (egy ideig). Amikor már le van szállítva az összes megrendelés, akkor otthagyja majd a bányászást önként szinte az összes VGA-s. A VGA-sok szerintem (a tömeg miatt) simán kitehetik most az összes számítási kapacitás 50%-60%-át, esetleg kicsit többet is. Erre a felszabaduló helyre özönlenek majd be az asic-osok. Tehát összességében nem fog megugrani majd annyira a számítási kapacitás, mint amennyire most várjuk.
>menekölővaluta
Tegnap valamelyik fórumban olvastam, hogy valaki már javában szervezi a BTC-Gold-ot. Küldesz neki BTC-t és kapsz tőle postával aranyat (nem egoldot!)!

Egyébként szerintem a gazdag spanyoloknak, olaszoknak érdemes valami menekülőút után nézni, már ami a magas bankbetétjeiket illeti. Persze csak ha még mindig otthon tartják a pénzt, és nem külföldön. Ha jól tudom a ciprusi az első példa az EU történetében, hogy a vagyonod egy részét mindenféle kárpótlás nélkül elveszik. Tisztára mint nálunk az 1950-es években. Ez azért elég súlyos megsértése a magántulajdon szentségének, amire a nyugat gyakorlatilag a Római Birodalom óta épül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest