Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolbatiku
tag
válasz
ignorant #4182 üzenetére
Én is számtech dolgokra, de akár kocsmában is szivesen költeném a poén kedvéért, viszont jelen körülmények között nem hiszem hogy gyakran fizetnék vele bármiért.
Mivel nem bányászok már eleve kevesebb értékű BTC-t kapok mint amennyiért megveszem, (valuta v deviza árfolyam, fee, átutalás kltsg) emiatt inkább fizetek valamiért PayPallel vagy hitelkártyával ha így jobban megéri, és ez a fő szempont azt hiszem mindenkinél.Ha BTC-ben kapnám a fizetésemet akkor mindegy lenne, odaadnám bármiért. Vagy mégsem, mert még mindig úgy érzem hogy nincs elég pénzem BTC-ben.
Vagy fordítsunk rajta: mi az amiért inkább nem BTC-ben fizetnél?
Megtakarításod mekkora részét tartanád BTC-ben?
Én legalább a felét, mivel jobb ötletem nincs
-
brd
nagyúr
válasz
ignorant #4182 üzenetére
Szerintem bármire (én legalábbis így vagyok vele, telefon mindig van nálam (így tudnék fizetni is), mert ha az elromlik/elveszik/ellopják, úgyis vége az életemnek
), ha úgy nem lenne drágább, pl. ruházkodás, ennivaló, de én spec. örülnék műszaki cikkeknek is (akár apróságok is, pl. Flash-kártya/pendrive), de szerintem úgyis az lesz a lényeg, hogy mennyire lenne egyszerű felhasználni a BTC-t. Esetleg lehetne egy "nemzeti" dohányboltot is nyitni, ahol lehetne fizetni, a sok bagós közül is biztos lenne, aki könnyebben ad BTC-t, mint forintot érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest