- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolbatiku
tag
válasz
ignorant #4182 üzenetére
Én is számtech dolgokra, de akár kocsmában is szivesen költeném a poén kedvéért, viszont jelen körülmények között nem hiszem hogy gyakran fizetnék vele bármiért.
Mivel nem bányászok már eleve kevesebb értékű BTC-t kapok mint amennyiért megveszem, (valuta v deviza árfolyam, fee, átutalás kltsg) emiatt inkább fizetek valamiért PayPallel vagy hitelkártyával ha így jobban megéri, és ez a fő szempont azt hiszem mindenkinél.Ha BTC-ben kapnám a fizetésemet akkor mindegy lenne, odaadnám bármiért. Vagy mégsem, mert még mindig úgy érzem hogy nincs elég pénzem BTC-ben.
Vagy fordítsunk rajta: mi az amiért inkább nem BTC-ben fizetnél?
Megtakarításod mekkora részét tartanád BTC-ben?
Én legalább a felét, mivel jobb ötletem nincs
-
brd
nagyúr
válasz
ignorant #4182 üzenetére
Szerintem bármire (én legalábbis így vagyok vele, telefon mindig van nálam (így tudnék fizetni is), mert ha az elromlik/elveszik/ellopják, úgyis vége az életemnek
), ha úgy nem lenne drágább, pl. ruházkodás, ennivaló, de én spec. örülnék műszaki cikkeknek is (akár apróságok is, pl. Flash-kártya/pendrive), de szerintem úgyis az lesz a lényeg, hogy mennyire lenne egyszerű felhasználni a BTC-t. Esetleg lehetne egy "nemzeti" dohányboltot is nyitni, ahol lehetne fizetni, a sok bagós közül is biztos lenne, aki könnyebben ad BTC-t, mint forintot érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest