Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Hidd el, nekem is sokszor megfordul a fejemben a visszafizetés, de ekkora felhozatal mellett én nem mernék megesküdni arra sem, hogy 6 hónapon belül előáll egy cég ilyen feltételekkel, akihez fordulhatnék.
Úgy vagyok vele, ha már ennyit vártam, akkor benn hagyom a pénzem. Ha szerencsésnek lehet mondani a helyzetet, akkor én még abban vagyok, mert januárban utaltam nekik a pénzt és az a Jalapeno még 200 dollár alatti árcédulával bírt. Inkább arra törekszem, hogy félre tudjak tenni az újabb lehetőségre annyit, hogy meg tudjam lovagolni. De hogy jelen álláspontom szerint nem rendelnék többet a BFL-től, az fix.Sajnos, azt kell mondjam, az már pozitívum a szememben, ha legalább válaszolnak az e-mailjeimre. Volt esetem olyan hazai céggel, ami nem volt hajlandó visszaírni sem, csak miután megtettem a feljelentést és még én voltam emiatt a bunkó. Azért a termékért pedig ennek az árnak a többszörösét fizettem ki, tehát véletlenül sem mondható aprópénznek.
-
ignorant
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
En a helyeben varnek, ha olyan korai a rendeles. O meg 150$-ert vette ne feledjuk, ennyit siman kockaztatnek ennyi varakozas utan.
Az egy dolog hogy idiotak, nekem pont az a tapasztalatom,hogy nem kirivo eset.
Rengeteg regi nagy kulfoldi ceg/retailer, kb sz@rik a vasarloira miutan megerkezett a penz, arrol nem is beszelve, hogy milyen undorito elmeny par gyartoval / bolttal garit intezni.
Ilyen korai ordert hiba lenne visszamondani, inkabb eladnam ha nagyon kell a penz (realis aron en is megvennem akar)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest