Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Köszönöm a jókívánságokat,de ezekkel felsülni akkor tud az ember ha ezek CSŐDBE mennek és eltünnek a piacról egyik napról a másikra. Lássuk be erre nagyon kicsi az esély (Főleg hogy pl az ada-nál 2025-re is megvan az ütemterv ami nem azt mondatja velem ,hogy zárni akarják a boltot)
Ezek nagyon sokat ugrálnak most pl 1 napja nem tudtam csinálni semmit mert folyamatosan pirosba van amik vannak most kb mínusz 400 euroba vagyok papíron természetesen
Hosszútáv nem tudom mennyire lesz itt. Első körben 1M ft-ot szeretnék majd összegyűjteni belőle. És lehet ha sikerül ki is szállok teljesen. De lehet hogy vérszemet kapok és folytatom. Nem tudom majd elválik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest