Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mardel

őstag

válasz Gyurma_13 #17818 üzenetére

Igazából erre is kb. alkalmatlan.
    Mikor az árfolyam percek alatt 300-800 dollárt ingadozhat, akkor már inkább banki átutalás vagy egyéb, az összes költségével együtt. Mert pl. vesz valaki btct és mondjuk mikor veszi akkor 6000 $-t ér, mire a fogadó megkapja addigra lement az ára 5400 $-ra. Kiszámíthatatlan. Míg a bankrendszerben előre tudsz kalkulálni, van x összeg amit a másik meg szeretne kapni, ennyi a költsége a tranzakciónak, ha ennyivel többet utalok akkor a pénzénél van.
    Én csak a szerencsejátékot látom benne. :)
    Viszont egymás közti utálgatásra egy ideje létezik célszerűbb stable coinok. Ha a dollár vagy épp euró értékéhez van igazítva akkor ezek jobban megérik mint btct venni utálgatásra.
    A btctben csak az üzletet látják, hogy hú most 10 000$ megéri belefektetni.

• fireman123

őstag

válasz Gyurma_13 #17818 üzenetére

na bumm, a lényegen nem változtat, ....ha nem a kitalálásakor akkor az elmúlt években szép számmal voltak olyan vélemények, hogy egy válság idején majd jó menekülő eszköz lehet, ...ez nem jött be, jelenleg egy elektronikus tőzsdei játékszer amit a bálnák úgy mozgatnak ahogy akarnak, + az első világgazdasági szellőre mindennél jobban esik. Azért megnézném, hogy a fórumra írogatók közül hányan szálltak be a btc-be azért, hogy olcsón utaljanak fiatot a btc közbeiktatásával a világ másik részére, ...ugyan már, a nagy többség (én is) üzletet látott benne, nincs is ezzel semmi baj, ez ilyen, egyszer fent egyszer lent, ....nem szállok ki én sem, tartom és még bányászok is (altokat), lesz ez még sokkal magasabban is, de persze lehet sokkal mélyebben is.

Új hozzászólás Aktív témák