- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Ezen már én is elgondolkoztam párszor...
Emlékeim szerint amikor bankszámla nyitásnál aláírtam a pénzmosás elleni törvényről szóló iratot, azon rajta volt, hogy a nagyobb utalásokat (nem emlékszem, talán 1-2 millió Ft feletti összeg volt) automatikusan lejelenti a bank a NAV felé.
Azt pedig kizárt dolognak tartom, hogy ha a bank ügyfelének magánszámlájára viszonylag rendszeresen nagyobb összegű utalások érkeznek külföldről, ne szúrjon szemet senkinek, pláne a big data korszakában, amikor egy egyszerű queryvel talán még a user pöcsének a méretét is le tudják kérdezni
Az, hogy egyelőre viszonylag háborítatlanul tudják a kriptopénzekkel kereskedők ide-oda mozgatni a hatalmas összegeket, csak annak köszönhető, hogy a Királyunk digitális analfabéta és valószínűleg azt sem tudja, mi az a Bitcoin. De biztos vagyok benne, amint valaki felhívja rá a figyelmét, hogy mekkora sarcolási potenciál van a kriptopénzek megadóztatásában, Magyarország az elsők között lesz, amelyik ezt is bevezeti. Mivel visszamenőleges hatályú törvényhozásban is remekelnek a fiúk, még az is előfordulhat, hogy a múltban megszerzett kriptóból származó jövedelem is adóköteles lesz.
És most hagyjuk is az olyan mondatokat, hogy "áhhh, itt ilyesmi biztosan nem fordulhat elő...".
Mondjuk én ezidáig kimaradtam a kripto-buliból, úgyhogy nem kell a hozam leadózása miatt aggódnom, ám ha hirtelen nagyobb nyereségem keletkezett volna belőle, azért nem lennék teljesen nyugodt... -
vismaior04
tag
Fura, első nagyobb utalás után engem csak a bank Privátbank részlege hívott, hogy ajánlja a szolgáltatásait.
Ez egy éve volt. Nem kétséges, ennek során komoly információt szereztek rólam, arról honnan van a pénz stb, viszont nem volt semmilyen zárolás és egyéb huncutságok. Jelenteni a nagyobb pénzmozgást mondjuk feltételezem jelentették. De ez is addig igaz teljesen amíg sima banki ügyfél vagy, privátbankosként azért már kicsit máshogy működnek a dolgok, ha másért nem mert szorosabb a kapcsolat és jobban tisztában vannak az ügyeiddel is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mindenki Z Fold7-et akar
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest