Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexar007
üzenetére
LOL

Hááá ja...
Nem nagyon költöttem belőle, sőt inkább a sokszorosa lett a portfólióm azóta. Igaz ez a mostani lejtmenet pár rózsadombi villa árával kurtította meg a portfóliómat...
De én csak csendesen szemlélődöm azóta is, jobb ez így. Nyugdíjnak jó lesz ez. Igaz már nem akarok sokáig melózni, de majd az lesz, amit a gép dob
Ja és még a KNC gép is megvan, elraktam emlékbe, ma már sokat nem ér, de hát mégis csak az alapozta meg a mai anyagi helyzetem
Elrakom vitrinbe ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem nagyon költöttem belőle, sőt inkább a sokszorosa lett a portfólióm azóta. Igaz ez a mostani lejtmenet pár rózsadombi villa árával kurtította meg a portfóliómat...
Elrakom vitrinbe ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)