Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezek a verziók voltak és update nem kellett, mivel miniből telepítettem GUI nélkül. Viszont a cgminer futásához kell, hogy legyen telepítve grafikus felület (export display) emiatt hanyagolom és marad a windows. Akkor már ugyanott vagyok. Ha grafikus felületen indítottam, akkor elindult, bár a név és verziószám után csak fekete ablak maradt. Még volt tehát valami baja. De mivel kell GUI neki, ezért már nem foglalkoztat. Majd webfelületen kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ózongenerátor a háztartásban
- Arc Raiders
- Airsoft
- iPhone topik
- Hosszabb játékmenet bemutatót kapott a Death Howl
- Milyen RAM-ot vegyek?