Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Időközben sikerült megoldani
Üdv.: iref-h -
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Adva van egy Win 8.1 WD160GB sata 2 HDD - vel asztali PC.Tettem bele pluszba egy ST500GB sata2 HDD-t, formáztam, particionáltam eredmény 104GB"H" 360GB"I".
Op.rendszert szeretnék a "H" - ra tenni, de nem tudom a biosban beállítani hogy az ST HDD bootoljon a DWD RW meghajtó után másodiknak, mint ahogy a WD eredet HDD.
BIOS-ban az alábbiakig jutottam. Advaced Bios Features/Hard Disk Boot Priority:
eredeti beállítás:
1.WD HDD
2.ST HDD
hiába vinném az ST HDD-t az első helyre nem sikerül.Hogyan lehet a boot sorrend helyes beállítása után az említett HDD-t kijelölni, a második helyre.
Megjegyzés:
Egyébként a 2. HDD úgy jelenik meg az eszköz eltávolítása ablakban mintegy egy USB csatlakozás amely akár el is távolítható Új kötet "H" illetve "I". Az eredeti HDD "C" pedig úhy mint helyi lemez.Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest