Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Adva van egy Win 8.1 WD160GB sata 2 HDD - vel asztali PC.Tettem bele pluszba egy ST500GB sata2 HDD-t, formáztam, particionáltam eredmény 104GB"H" 360GB"I".
Op.rendszert szeretnék a "H" - ra tenni, de nem tudom a biosban beállítani hogy az ST HDD bootoljon a DWD RW meghajtó után másodiknak, mint ahogy a WD eredet HDD.
BIOS-ban az alábbiakig jutottam. Advaced Bios Features/Hard Disk Boot Priority:
eredeti beállítás:
1.WD HDD
2.ST HDD
hiába vinném az ST HDD-t az első helyre nem sikerül.Hogyan lehet a boot sorrend helyes beállítása után az említett HDD-t kijelölni, a második helyre.
Megjegyzés:
Egyébként a 2. HDD úgy jelenik meg az eszköz eltávolítása ablakban mintegy egy USB csatlakozás amely akár el is távolítható Új kötet "H" illetve "I". Az eredeti HDD "C" pedig úhy mint helyi lemez.Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs