- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Pont tegnap frissítettem BIOS-t, igaz egy Asrock B760 Pro alaplapon. Nézd meg a video-t.
Hasonló volt a frissítés, mint a nálad lévő alaplapnál.
A zip file-t kibontottam, a benne lévő file-t egy FAT32-re formázott pendrive-ra felmásoltam és újrabootoláskor, nyilván nekem máshol kellett, mint a Te alaplapodnál, elindítottam. Kb. 3-4 percet vett igénybe.
Mondjuk felhívta a figyelmet a leírás, hogy "Kérjük, függessze fel a BitLockert és minden olyan titkosítást vagy biztonságot, amely a TPM-re támaszkodik." Szóval nem sokan használnak Bitlockert. Előtte érdemes megnézni a BIOS verzió számát, a videó is mutatja.
Ha nem érzed, hogy kellene frissíteni, akkor felesleges, szerintem. -
Doky586
félisten
Nem veszélytelen.
Pl kistesód bosszút akar állni mert elvetted a csokiját, ezért beledug egy pent és megnyomja a frissítés gombot...
Ha te véded (tőle) az adataidat és bitlockerezve volt (de nem volt fiókba mentve a helyreállítási kulcs) akkor minden adatod elvész.Ha nem tudná a lap ezt a egygombos biosfrissítést, akkor ezt nem tudná megtenni (ha teszel jelszót a biosra).
Ezen szempontból nem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest