- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Helló!
Egy régi (kb. 2001-es) IBM Netvista gép BIOS-ával (PhoenixBIOS 4.0. Release 6.0 for IBM Netvista, 2003.04.17-i verzió) szenvedek. (Tudtommal nincs hozzá frissebb BIOS.)
A képeket feltettem ebbe a flickeres albumba.A lényeg röviden: a boot eszközök listáján az első az eltávolítható eszköz, és a HDD csak utána következik.
Szomorú, de ha a gép nem talál eltávolítható eszközt nem megy tovább a HDD-re, hanem hibaüzenettel leáll.
Persze az F12-vel elő lehet hívni a boot menüt, és onnan az ember kiválasztja a HDD-t, és akkor minden okés.
Érdekes, hogy ha megnyomom az F1-et, amely a BIOS-t csalja elő, és ott lényegében nem módosítok semmit, hanem kilépek belőle, akkor a továbbiakban a rendszer simán indul.
Fogalmam nincs mi lehet az oka...Az az igazság, hogy régen a gép nem csinálta ezt, viszont a boot menüjében csak a HDD szerepelt. A többi eszköz azután jelent meg, hogy nyomtam egy „Load defaults” parancsot.
A lényeg ugye az lenne, hogy módosíthassam a betöltési sorrendet, de sehol nincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest