Új hozzászólás Aktív témák

• qpeeeR

csendes tag

Valaki tudna segíteni, hogy valamikor miért így indul a BIOS om>>

És néha meg miért így>>

Most vettem új alaplapot és RAM ot.
    Az új alaplapom GIGABYTE P41T-D3P 1.5v
    Memórai DDR 3 KINGMAX 1600 MHz 2x2GB (Vásárláskor megnéztem és kezeli a ramokat az alaplap, de természetesen nem 1600 on.)
    A processzorom Q6600.

Az alaplap és a memória is zsír új. Ötlet?

Panaszaim a következőek.
    Ha elmentem a BIOS beállításokat, akkor sem maradnak mindig úgy, ahogy azt akartam. Visszaáll arra amin volt. Elég érdekes. Nem találkoztam még ilyennel.
    A másik panaszom, amit az elején mutattam képeket néha az első képnek megfelelően bootol be néha pedig a 2. képnek megfelelően.
    A harmadik probléma az, hogy minden iszonyúan terheli a gépet többszöri win 7-t újra rakás után is.
    A játékokról nem is beszélnék. Esélytelen. Amivel próbáltam : World of Tanks, Battlefield 3.
    Minimumon nem megy el egyik sem. Szét akadozik mindegyik és élvezhetetlen, míg az előző alaplapom, ami szintén GIGABYTE os volt, de csak DDR 2 es Maxon ment minden.
    Felraktam a CPU-Z t. Nem vagyok túl jártas benne. Ha valaki kéri az adatokat fotózom és küldöm is, ha ez segít illetve a BIOSOmon belülieket.
    Sorry a képek életlensége miatt. Azért így is kilehet venni a különbségeket.
    Kérlek segítsetek ebben.
    KÖSZÖNÖM!! :)

Új hozzászólás Aktív témák