Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Van egy MSI Neo2-FR Alaplapom és az alaplap Update programja talált BIOS frissítés elméletileg az én alaplapomhoz, de miután Windows alatt frissítette a BIOS-t, újraindítás után kiderült hogy, nem teljesen mindenben Kompatibilis a BIOS a lapommal így, az USB, LAN, Raid és a Floppy nem működik, és újraindítás vagy kikpacsolás után ha beindítom a gépet a monitoron nem jelenik meg semmi, csak a CD-meghajtók bevillanak ahogy szoktak. Az elem kivétele és vissza helyezése az alaplapon annyit segít hogy be tudok Bootolni Vinyóról és CD-ről de a BIOS beállításokat nem tudom változtatni mert újra indításnál nem jön be semmi (csak ha az elemet kiveszem és vissza rakom akkor indul be újra a gép, de a beállítások nem maradnak meg). Az előző működő BIOS -ról meg van egy Floppyn a mentés amit a BIOS frissítés közben készített, és már meg találtam az alaplapomhoz való legfrissebb BIOS-t is de nem tudom hogy rakjam fel. Annyit olvastam hogy az AMI BIOS esetében a gép bekapcsolása után nyomni kell a Ctrl+Home ot és a floppyról betölti a régebbi BIOS-t de ez nem működik. A Windowsba betudok lépni mert bootolni tud Vinyóról és CD-ről de nem tud Floppyról. A Floppyn lévő BIOS-t át másoltam CD re. A Windows 98 Bootlemezével eltudom indítani a DOS parancssort CD-ROM támogatással de, nem tudom hogy mit írjak be. A CD-én és a Floppyn van egy AMIBOOT.ROM és egy AMIFLH.exe fájl és még Autoexec.bat meg egy pár .sys fájl. Az AMIFLH.exe elindításával bejönnek valami command-k amiket bekell írni de nem tudom hogy (írvalamit hogy /<COMMAND1>). Reménytelen a helyzet hogy vissza jöjjön a BIOS ami meg van lemezen? vagy venni kell egy új alaplapot. Mellékesen a windows tökéletesn működik csak az USB-t Raidot- meg a LAN-t nem látja és nem tudja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8GB 3200 Mhz DDR4 Notebok memória
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest