Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorgtr
csendes újonc
válasz
viktorgtr #4220 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
A gépet természetesen viszavittem rögrtön, rárakták a régebbi BIOS-t a probléma továbbra is fenn állt!
A hiba a monitor vagyis a TV miatt volt, ez egy kb 2011-es Panasonic plazma TV és nem iazán szerette az alaplap úgytűnik. Egy monitor vásárlással megoldódott minden probléma! Az új BIOS nem ment vissza azóta, én fosok tőle, hogy valami hiba csúszik miattam a folyamatba és akkor frizbizhetek a lappal! -
válasz
viktorgtr #4220 üzenetére
Üdv!
Látom, hogy jó 10 napos téma ez nálad, de az én javaslatom.
Nekem ugyan már a tatárjárás óta, csak Asus cuccaim vannak, de szerintem az MSI-nél is működhet. "nyilván nincs választásom RESET a megoldás!" Ez konkrétan CMOS reset-et jelent, azaz vagy az elem kivétele 10-15 percre, vagy az erre szolgáló két tűn csavarhúzóval, vagy valami már fémtárggyal történő rövidre zárást jelent? Mert ha ezt még nem lépted meg, akkor első körben ezzel próbálkoznék.
Ha így is marad a probléma, akkor még megpróbálnám azt, hogy az eggyel korábbi BIOS-t felrakni a hagyományos pendrive-os megoldással , ami egy 2021 januári verzió, ha jól néztem az MSI oldalán. Ha ezzel a BIOS-al tökéletes minden, akkor nem piszkálnám egyelőre, használnám ezzel, amíg nem jön egy újabb verzió, és azzal újra lehet próbálkozni.
Persze, ha a régebbivel is gond van, akkor mindenképp gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest