Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz Tidus #2561 üzenetére

"Jelen esetben az R4E alaplap, nem megfelelő bios beállítása után ki be szerelgetném az elemet, kiröhögnének az ASUS mérnökei."
    Mivel azon a lapon talán nincs is CMOS jumper, ezért ide nem jó példa.

Eddig főként Asus lapokat használtál?

"Egyébbként az elem ki be szerelgetését nem éppen a bios resetre találták ki, arra az esetre konkrétan ott a jumper."
    "Itt a fórumban pedig senkinek, főleg nem átlag juzereknek, nem ajánlanám, hogy vegye ki az elemet egy percre és tegye vissza"
    A konkrét Gigabyte alaplaphoz idéztem a konkrét Gigabyte alaplap user manualját. Ha szerinted ez hülyeség, akkor írd meg a Gigabyte supportjának.

"Vannak olyan alaplapok amelyek full reset után el sem indulnak, megfelelő alap beállítások nélkül. Rövid időn belül kék halált dobnak. Tehát előállhat olyan eset, hogy csak rosszebb lessz a helyzet mint volt."
    Itt a kékhalál már a kérdés feltevése előtt megvolt, és nem kellene egy Gigabyte alaplapnál olyan Asus alaplapokból kiindulni, amelyeknél a túlhajtás miatt lefagyó biosra speciális recovery módszer van, és ezért árt a CMOS reset. Erre az esetre az nem vonatkozik.

• IstvánLászló

őstag

válasz Tidus #2561 üzenetére

Tidus irta
    Itt a fórumban pedig senkinek, főleg nem átlag juzereknek, nem ajánlanám, hogy vegye ki az elemet egy percre és tegye vissza, mert így biztos jó lessz a gépe.

A hejzet az hogy átlag juzereknek, nem ajánlanám kifejezés szerintem sértő mindannyiúk számára.

A forúmón mindenki segit a másiknak és nem hiszem hogy bárkit is lenéznénk és meg titúlálnánk.
    A hejzet a következő nem vagyúnk "dróidók",remélem hogy senkitsem sértekmeg az előző szó használatával amit idézőjelbe is tettem.

Azért mert valaki nem találkózótt még egy adótt hiba jelenséggel biztosan segitséget fog kérni a forúmón.
    Azért irom soraimat mert sósem lehet móndani hogy mindent tudunk,ha igy lenne hogy mindent tudunk akkor ez a topikse mükődne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés