Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
renegat1
üzenetére
Olyan USB-set láttam ezresért, amin CH341A chip van. Az alaplap árával összemérhető költségekbe nem verném magam. Szamárvezetőt láttam a neten, ha már megvan a szerszám, csak nem akarok olyasmit venni, amivel csak a szívás van... ha nagyon vacakolós olcsó "szerszámmal" akkor hagyom a fenébe.
ja igen, annyit akartam még kérdezni, hogy DOS alatt érdemes esetleg megpróbálni? Történhet bármi más, mint instant flash? Eddig mindig instant etettem meg vele a rom file-okat penről, de jól gondolom, hogy tökmindegy igaz?
Az a baj ezekkel manapság, hogy nem tudja az ember mi a tosz van. "Ha érzékel dedikált VGA-t, akkor egyes igpu-ra vonatkozó menük eltűnhetnek", de ég szerelme miért csinálnak ilyeneket? Miért nem lehet egy olyat elkövetni, hogy szakértő mód és minden menü ott van ha kell ha nem. Most ha van benn VGA nincs menü, ha nincs benn VGA kisípol, hogy nem talál GPU-t, mindegy melyik proci van bent toszik IGPU-t használni. Egyesével minden RAM bank működik, de egy csatornán egyszerre csak egy modul. Megy dualban az a kettő A1-B1 vagy A2-B2, de ha 4 modul van benne, akkor A1-B1 nincs megcímezve. Aida látja, hogy benne van, de a BIOS nem címezi meg.
És ebben az átok BIOS-ban nincs memory remap régen ilyen vót, régen minden jobb vót. Jaj de bosszantó dolgok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest