- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
The DJ #17387 üzenetére
Valamiért az jött le a hozzászólásodból, hogy híján vagy a felszerelésnek, de tévedtem.
A kérdés nem buta, szerencsém volt, mert az én alaplapomhoz találtam rajzot, azon fel volt tüntetve az IC típusa.
Utána egy kis keresgélés az ebay-en, utánaolvasás az IC adatlapjában, és meg is volt az egyezés.
Ha megnézed ezt a linket, itt is írja, hogy csak az egyenlőségjel előtti rész az érdekes, ami utána van az olyan tulajdonság pl. hogy Pb-free vagy green csomagolás, stb. Ez az IC doksijából derül ki.
Nem is fárasztalak, a lényeg, hogy van pótalkatrész, az eredetit meg vedd le, és nézd meg, nem-e zárlatos a kimenete(i) közül valamelyik.
Egyébként én is így kezdtem (önszorgalomból tanultam/tanulom, rengeteg yt videó meg utánaolvasás) és a cél a saját szerviz nyitása. De ez még messze van, addig gyakorlás-tanulás-gyakorlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged