- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Személyes tapasztalataim alapján még ezeken a gépeken is megérte Win 10-re váltani:
HP Microserver N36L (mondjuk itt az 1 giga RAM már kevés volt, bővítettem 4-re)
HP dc7800CMT - E6750 (2 giga RAM-mal)
És ezeket 11 éve használtam vettem. Azért nem sokan használnak ezeknél is régebbi gépet. -
Win7 2009-ben jött ki, win8 2012.
Ez kb az első gen i szériától a 3 gen időszaka ha már az elején friss OS-t rakot valaki.
Ezek mindegyike képes win10-et futtatni (nem a low end procikra gondolok).
Pont tegnap telepítettem egy 2010-es Acer notit Win10-el Első gen i3 350 vagy mi volt benne, minden drivert magától felrakott beleértve az integrált inteles gpu-t is. Jó persze elbírna egy jobb procit (cserélhető benne) de a hűtés már kevés hozzá. Nyilván nem egy rakéta de mondjuk ha kicsit későbbit nézünk 2.3.gen i5-i7 procikkal már egész kellemes a 10-is (vagy hackel a 11 is de az nyilván nem támogatott hivatalosan)
Magyarán ami kezdetben win7-el jött ki azon gépek képesek a 10-est is futtatni, igaz vannak kivételek (atom procis kisnotik meg mindenféle ultra low csodák)Win7 meg támogatott egészen talán Skylake és leszármazottaiig (javítsatok ki ha tévedek), pontosabban nekem még a Cascade lake lapon is volt win7 kompatibilítási opció biosban a xeon Gold 5218R procihoz is (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magyar az űrben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged