- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Linuseknal van eleg sok fun video is, de alapvetoen a tesztjeik rendben vannak. fun teruleten is azert boven voltak jo videoik, pl epitett viznel.
Anandtech merestechnikaban kb az egyik legjobb site (volt). altalaban a reviewjeiket meg szoktam nezni ha PCt upgradelek. ha jol emlekszem anandnak PhDje is volt, metodikai szempontbol mindig is a legjobbak kozott voltak.
Anandtech is elment sajnos. tenyleg kar. mondjuk korabban a hasonloan technikaiak kozul elment a SilentPCReview es a JonnyGuru is.
-
Nekem nincs tapasztalatom az újságírásban, ha azt mondod, hogy a GN jó, akkor elhiszem. Egyszerűen csak nekem ez a folyamatos "megmondjuk a tutit az LTT-ről" dolog amolyan felmászni a másik hátán viselkedésnek tűnik.
Sok másik kis csatorna is ebből szerzett feliratkozókat, hogy legyek módjára rárepültek a sz..ra. Elég 1-2 ilyen balhé, aztán máris nyertek több ezer feliratkozót. Ezt biztosan lehet így is csinálni, mert működik! Meg lehet a minőségi tartalom gyártásával is, de az utóbbira annyira szerintem nincs igény. Ha van egy kis balhé, arra mindig kapható a tömeg.
Köszönöm, ezt az rtings.com-ot meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest