- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik / rengeteg melót /kockázatot igényel és így nem feltétlenül lesz jövedelmező.
Az LTT-be beállásuk pl. ugyanebbe a kategóriába esett, eljutott hozzájuk, hogy Linus és csipet-csapata hogyan szivatott meg kb. btk-ba ütköző módon egy kis startupot, körbejárták a témát, aztán nyilvánosságra hozták.
Elsülhetett volna ez nekik nagyon rosszul is, mert az LTT már nagyon nem kis cég, ha beperlik őket, valószínűleg simán ki tudták volna véreztetni őket mielőtt sikerül megnyerniük a pert. -
Ja, nehogy azt hidd, hogy nekem van tapasztalatom újságírásban, én nem írok híreket, cikkeket. Én csak PH lapcsalád kódját írom.
Szóval csak sima olvasói / nézői tapasztalatot írok, mint bárki más. Szoktam nézni GN-t, HU-t, sőt LTT-t is, mert ezek szakmailag jó csatornák, csak az LTT limonádébb jellegű, de szakmailag nem rossz, nem egy TheVR.
Az emberek igényével van probléma. Ha balhé van, akkor az hoz kattintás. Egy újságnak ugye nyilván foglalkoznia kell a balhéval. És minőségben újságírást az különbözteti meg a limonádétól vagy bulvárhulladéktól, hogy miképpen írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Gran Turismo
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest