Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-25 08:58:48

LOGOUT.hu

Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:

>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23420) PROHARDVER!


PROHARDVER!

(rögzített hsz)

BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!

Hozzászólások

(#2338) 123xyz válasza 123xyz (#2249) üzenetére


123xyz
tag

Visszatérve egy kicsit a korábbi cipő témára, megkövetem magam: a napokban néztem meg alaposabban a Newfeel nakuru cipőmet, és hát a felső része elkezdett több helyen is szakadni, főleg oldalt közvetlenül a bőr és a talp találkozásánál. Meg ahol a legtöbbet hajlik a bőr, a lábujjak mögötti területnél már ki is lyukadt egy helyen. Az eltelt ~ 1 és 1/3 év alatt pedig direkt kíméltem, vagyis nyáron alig volt használatban, többi időszakban meg jellemzően csak minden második nap, sokszor az is úgy, hogy reggel meg este, mert napközben levettem... szóval aki hosszútávra szeretne cipőt, ne ezt válassza! :)

Ellenben piros pont a Decathlonnak, hogy simán visszafizették az árát, tulajdonképpen így szűk másfél évig béreltem tőlük ingyen egy cipőt :DDD

Ezek után be is dobnám a nagy kérdést: van még más bolt is a Decathlon mellett, ahol valós 2 év garanciával lehet cipőt venni, és árulnak max. 15 ezres árkategóriában férfi cipőt mindennapos használatra? :)

Jelenleg arra gondoltam, hogy ezt a cipőt rendelném meg következőnek: NEWFEEL FÉRFI NORDIC WALKING CIPŐ NW 580-AS, de ha van máshol is 2 év garancia, akkor szétnéznék még több helyen.

A főbb szempontok amúgy ezek: tavaszi-őszi (esetleg téli, nem túl hideg) időben tudjam használni, és szellőzzön kellő mértékben, de ha közben némileg vízálló, az jól jön + legyen szivacsos anyagból a talpa, ne az a merev fajta, mert azt nem komálja a lábam :DDD Ha már 1 évet kibírna, azzal elégedett lennék - nyilván ennyi pénzért nem reális elvárás, hogy több évig szolgáljon hibátlanul, de több pénzt sajnálnék kiadni 1 pár cipőre...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.