Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mescow
csendes tag
A múltkor is gépet akartam venni és pont előttem zárt be a mazdaszalon
Szakadna rád a buditető!!!
-
Notes
senior tag
''amikor lesz időnk''
Szerinted egy ilyen ''boltot'' ki vesz majd komolyan, a haverjaid? Egyébként ha kereskedelmi tevékenységet akarsz folytatni ahhoz legalább egy boltvezetői ''végzettség'' kell, ha jól tudom, különben nem kapod meg a zengedélyt.Romanes eunt domus!
-
jagada
addikt
válasz Vangelis #159 üzenetére
Egy vállakozás életében a kezdet meghatározó.
Jó reklám, segítőkész kiszolgálás, mindent a vevőért (seggkinyalás)..
Ha beindul lehet alkalmazott is felvenni.
De arra számíts, hogy ez nem 1-2 nap míg beindul, idő kell neki, hogy megismerjék, és addig inkább veszteséges lesz minthogy hasznot termeljen..
Ezért kell nagyon komolyan venni az első beszédülő vevőket is..
Nagyon nehéz megalapozni a jó hínevet, viszont nagyon könnyű elveszíteni azt..Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Notes
senior tag
válasz Vangelis #161 üzenetére
Pontosan mit szeretnétek csinálni. Mert ''csak bolt''-ból nagyon nehéz megélni, pláne ha most tanulgatjátok hogy is működik ez az egész. A 80K-s teszkó-konfigok korában amikor minden postaládában ott lóg a jól befűszerezett mistral-catalogue nem könnyű elindulni. Ha nagy raktárkészletet tartasz fenn (jókora induló befektetés ugye) akkor könnyen a nyakadon marad és belebux. Ha rendelésre hozod a cuccokat nincs kockázat, de a vevő is inkább elmegy a nagy cégekhez akiknél készleten van a cucc.
Kitörési pontok:
Szolgáltatás, szolgáltatá, szolgáltatás...
Helyi cégeknél, ha van kapcsolat, általánydíjas karbantartói szerződést kötni (így némi hardvert/szoftvert is el lehet passzolni időközönként).
Vírusirtás, honlapkészítés, VHS archiválás, tonertöltés stb.
Hajrá!Romanes eunt domus!
-
Vangelis
félisten
Persze igazad van de itt környéken sincs misrtál, föleg katakógusok nem.
tesco van de szerintem sokan rájöttek hogy nem jó pestre küldözgetni a garis gépeket
Persze szoplgálatáson is gondlkodunk, csak indulnánk már el.:
Minden ötletet sziovesen fogadok.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
jagada
addikt
válasz Vangelis #179 üzenetére
nem tom, nem vagyok benne a körben, de ez valahogy úgy műxik, hogy minden nap fölveszik a rendelést a pesti nagykerbe, reggel megpakolják a futárt, az körbemegy a régióban és teríti a cuccost. Gondolom valami szolgáltatói szerződés alapján, és nem hiszem, hogy sokat kérnének. Az eladó viszont megússza, hogy a lóvé benne álljon a holmikba és raktár sem kell. Csak azt veszi amire igény van, és elég egy kis sufni 1-2 eladóval akik a telcsit kapkodják, meg kiszolgálnak.
Egyébként sose tesznek rá az eladók szállítási költséget, viszont sokkal nagyobb így a választék.....Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
-
Vangelis
félisten
Sulinetes dolog hogyan néz ki most?!
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Lauro
tag
* Moderálva
Te sem gondolhatod komolyan, hogy ide ilyet beírhatsz! Legközelebb repülsz!
Viktor77 -
Vangelis
félisten
További infókat tényleg sziesen fogadok még
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Lauro
tag
Jól van Viki nyugi!!!!!Nem akartam rosszat senkinek,csak egy ötlet volt.
Egyébként a faiskola szerintem egy jó ötlet.Fel kell venni a kapcsolatot néhány építkezési vállalkozóval és az új vagy felújított házak kertjeivel lehetne foglalkozni.Egyik ismerősöm elég szépen megél ebből.Nem kell hatalmas induló töke hozzá viszont egy jó nagy udvarra szükség lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest