Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowglobe
újonc
válasz
macilacus
üzenetére
Hát ez az. Nálam is két "lyuk" van de csak az egyikből jön rendesen a hang. Olyan mintha csak egyik helyen lenne hangszóró a másikon meg nem. Tehát nem sztereó, hanem csak monó. Eddig nem tűnt föl, csak múltkor vettem észre. Azt hiszem azt akartam meghallgatni, hogy mennyire sztereó.
-
missz
tag
válasz
macilacus
üzenetére
Biztos ezt latja, segelyhivas opcio nem jelenik meg sim kartya nelkul

Ergo kell benne lennie simnek...Amugy sem ertem, h sim nelkul mire jo a gep, hisz ennek a tipusnak epp az a lenyege,nem?

Ha csak wifirol nyomnam,biztos nem adtam volna ki erte 50et, hisz mar 20-30ert kapni... -
luca2006
újonc
válasz
macilacus
üzenetére
Kedves macilacus!
Három nappal ezelőtt szabályosan leállitottam a gépet. előtte tudtam vele internetezni, fényképezni.
Semmiféle sim kártyát nem probáltam belerakni.
Ha most használni akarom, akkor most rakjak bele egy sim kártyát és ugyan úgy tudom majd hasz-
nálni a gépet?
Köszönöm
-
ttzs
újonc
válasz
macilacus
üzenetére
Köszönöm a beleszólást, akkor úgy kérdezem, hogy valaki tudna segíteni abban, hogy a Beex Minibee 3G tabletten, hogyan tudnám használni a GPS-t akár nettel, akár a nélkül, mert nekem egyikkel sem megy. Sem saját helyet, sem útvonalat nem tudok vele meghatározni.
Előre is köszi a segítséget. -
missz
tag
válasz
macilacus
üzenetére
En nem, de ma pl. lefagyott a kameranal, nemtom miert, eddig soha, ujrainditottam, ozt jovan
)
Neha kell neki egy egy reboot, azt mar megtapasztaltam, de ez legyen a legnagyobb baj...
Sok minden fut, teljesen atepitettem go launcherrel, ez is kozrejatszik gondolom...
Mindegy, en szeretem, 100%osan megeri az arat...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest