Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált

Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolat
Nézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is

Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest