Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Két programot szoktam használni a GPS tesztelésére, az egyik GPS Status & Toolbox, a másik a GPS Test a GPS Status & Toolbox nekem jobban bevált de sokan a GPS Test-re esküsznek.
Ezeket az alkalmazásokat ha elindítod akkor megmutatják, hogy a készüléked számára hány műhold látható az adott helyen, valamint jelzik azt is, hogy ezek közül hánnyal sikerült kapcsolatot teremtenie a készülékednek. A sikeres helymeghatározáshoz általában 5-6 műholddal létesített kapcsolat kell viszont minél többel van aktív kapcsolat annál gyorsabb és pontosabb a helymeghatározás. -
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált

Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolat
Nézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is

Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet

-
macilacus
senior tag
Hali!
Nem nekem írtál, ezért bocsi, hogy beleszólok, de szerintem van pár fogalomzavar a kérdésedben
A GPS használatához nincsen szükség mobil internethez
bár tény, hogy ha rendelkezel mobilinternettel akkor van lehetőséged arra, hogy Wi-Fi és mobilhálózat segítségével gyorsabban megtalálja a GPS a pozíciódat 
Szerintem ezek alapján értékeld újra a helyzetedet és úgy kérdezz és nagyobb eséllyel kapsz választ a kérdésedre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy sikerült megoldani?

bár tény, hogy ha rendelkezel mobilinternettel akkor van lehetőséged arra, hogy Wi-Fi és mobilhálózat segítségével gyorsabban megtalálja a GPS a pozíciódat