Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált

Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolat
Nézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is

Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest