Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

missz tag válasz  majorgent

üzenetére majorgent

üzenetéreNem rossz az akksija, de nem is jó  
 Vagy fene se tudja, èn pl.minimàlis kèpernyővilàgítàssal hasznàlom, de minden nap töltenem kell, igaz nyuzom is rendesen...
 De persze ez semmiben sem akadaly, hisz este semeddig sem tart töltőre tenni
 De az elozo tabletem sem birta jobban, pedig az ipad3 volt Nincs ezzel a geppel semmi baj, tokeletesen ellat minden feladatot... 
 A bongeszo neha belassul, olyankor ujrainditom azt szevasz . Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat... . Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat...
- 

missz tag válasz  majorgent

üzenetére majorgent

üzenetéreSztem mindent kibír  belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol... belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol... 
 Semmire nem cserèlnèm le... 
 Ennyit eddig egyiket sem nyúztam, de ez baromi jól bírja...
 Mondjuk a gyàri böngèsző nàlam sokszor lassul be, de ez nem a gèp hibàja, pl.az új CM böngèsző sosem...
 Az akksi nem egy vilàgbajnok, nekem naponta kell tölteni, igaz megy is rendesen a gèpezet.... 
 Skypolni ezen mèg nem próbàltam...de nem is fogok, arra ott a teló ha kène..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő