Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
majorgent
üzenetére
Sztem mindent kibír
belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol...
Semmire nem cserèlnèm le...
Ennyit eddig egyiket sem nyúztam, de ez baromi jól bírja...
Mondjuk a gyàri böngèsző nàlam sokszor lassul be, de ez nem a gèp hibàja, pl.az új CM böngèsző sosem...
Az akksi nem egy vilàgbajnok, nekem naponta kell tölteni, igaz megy is rendesen a gèpezet....
Skypolni ezen mèg nem próbàltam...de nem is fogok, arra ott a teló ha kène..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol...