Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
Én nem vettem észre a sztereó hiányát. Bár szerencsére nem kifinomult a hallásom.
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.
Én a tabletet egy alcor billentyűzetes tokban tartom, igy jó hogy az oldalán van a hangszoró és nem hátul. Nem csúcskategória hardware-ben de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Assassin's Creed: Valhalla
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.