Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Lacielvtárs #90386 üzenetére
Én sem néztem, milye van...
Csak a saját cuccomból indultam ki (Auzen X-fi Prelude), ami olyat szól analógon, hogy a bokád lef*sod.
[link]
Fasza sztereó DAC-ok, remek OPAMP, igényes elektronikával összerakva, nagyon jó cucc, a fülesemnek is szárnyakat ad.2009-ben vettem, de szerintem amíg el nem pukkad a birtokomban marad, mikor eladtam a 4690K-s konfigom, akkor is csak a polcra került, nem az apróra, és az se véletlen, hogy minden közül konkrétan ez a kis hangkari hiányzott a legjobban a nagy gépemből, mikor a notira váltottam egy évre.
(#90387) MrM94: Na, ott pont érdemes próbálgatni. Nem annyira csúcs az a hangkari, de a Z906 digitális bemenete sem.
Maga a hangfalszett amúgy faja, nekem az elődje volt pár évig, Z560, imádtam.Az volt a Logi első THX-es szettje, 4.1 volt (nem is hiányzott a center) és csak analóg. Sajnos anyagi okokból el kellett adjam.
Egy Audigy2 ZS hajtotta, ami akkoriban (és megfelelően használva ma is) elég baba kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest