Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Jakuskacsa #106847 üzenetére
Engem tavaly nyáron fényes nappal megtámadtak az utcán, mindkét elkövetőt elfogták és... ennyi. Utolsó tájékoztatás amit kaptam az volt, hogy megnézhetem a vallomásukat személyesen.
Gondolkodtam kártérítési peren.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #106847 üzenetére
Túl rég óta vagyok itt. nem csodálkozom semmin.
Bármit mondasz az sz@r. Holott ilyen topokik bugyraiban született meg a hardverapród, meg a topik gazda. Persze nem ezen a néven és nem egy az egyben, de maga az elv igen. Nem volt jó. Aztán jött valaki és feltalálta a melegvizet. Azt se mondta senki, hogy fapapucs. Nem várta el senki, hogy augusztus 20-án a hösőkterén valaki lerántson. Csak annyit. hogy kösz fiúk.
Az egész nemzet, ország ilyen. Rugalmatlan, változni és változtatni képtelen. Valami le van írva annak úgy kell lenni. Az nem érdekes, hogy változik a világ és korszerütlen, elmaradott stb-stb.
Annó javasoltam, javasoltuk, hogy ha már lesz előfizetés. Legyenek zárt topikok. Főleg az ilyen családi, baráti topikok. Persze ott se lehetne atombombát gyártani, de mondjuk egy kopasz suna linkelése nem lenne főbenjáró bűn. Mert azt csak az a 15-20 ember látná. Nem jó. Nem kell. Pedig, hiszem, hogy több előfizető lenne. A bga-s fiúk is csináltak külön, máshol topikot. Mert nem lehet megkérdezni, hogy egy nyomorult kondi hol és mennyi. Mert az már ugye üzletelés, meg reklám, meg terror cselekmény. Pfff 2k16 föld, európa, magyarország.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- DIGI internet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest