Hirdetés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz Den #255 üzenetére

Azért Ralf és Zsolti más-más tészta. Schumacheréknek gokartpályájuk van szóval -1éves koruktól nyomulnak! Ralf NYERT f3-as bajnokságot Zsolti nem. Ralf villantot f3 masters versenyeken Zsolti tudtommal 1-2n indult de futottak még kategóriában végzett. Nagyon kevés bevásárolt ember tudott valamit is mutatni (Badoer, De la Rosa, sok japán). Sokaknak semmi bajuk a támogatással, elvileg nekem sem de volt olyan opció is hogy az ÁLLAM (vagyis az adófizetők) támogassák, ez meg azért vérlázító!

Apuci: jobb lenne ha apuci (és még sokan mások) versenyzőiskolát csinálnának és az ott bizonyítottak alapján támogatnának 2-3 fiatalt. Tudom hogy szép lennen Baumgartner-apukának hogy F1es pilótát nevelt a fiából, de szerintem sokkal jobban hangzik hogy ELIT F1es pilótát fedeztem fel, mint az hogy fiam közepes (vagy inkább gyengébb) F1es pilóta és úgy vásároltam be hogy nem nagyobb volt felmutatható eredménye. A nagyobban azt értem hogy bármelyik (van vagy 4-5) f3 vagy az F3000 bajnoki cím és nem itt-ott pontocskák egy kézen megszámolható győzelmek.

Ott van pl. a cseh Enge gyerek Tomas; nagyapja, apja, testvére versenyző (pályaautósok és rallikrosszosok), ebben nőtt fel. F3 bajnok (ott ahol Zsolti nyomta) és futott pár versenyt F1ben, Ő sem vált be annyira, pedig eredményei alapján jobb mint Zsolt. Vagy Jodi Schecker fia. Szintén F3 élmezőny és talán 1-2 verseny.

Aktív témák

Hirdetés