Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Apika
addikt
Zsolt végül nem indult a Forma-3000-es versenyen, mert a (Forma-3000-es) szabályok nem engedik, hogy 24 órán belül más versenysorozatban versenyezzen az illető. (A Forma-1 szabályait az idén módosítva, mehetett volna...)
-
RAM
őstag
F1-et vhol lehet nézni?
-
RAM
őstag
Nem elég végig mennie, tartania kell az iramot,
időmérőn csapattársától 3 sec, élmezőnytől 5 sec-et kapot.
Ezen van mit faragni versenyen különben, 1xű matematika szerint is legalább 3x +előzik!!! :DDD
Ha csak fél másodperccel menne rosszab köröket csapattársánál (ua. autó), akkor talán kapna lehetőséget a Jordannél. -
Memphis
tag
lehet hogy meg fogtok utálni de ha igen akkor ez van.a baumgartner egy pancser és nem azért mondom mert jobb vagyok nála hanem azért mert még a forma 3000 csapattársa is jobb eredményeket ért el tegnap a ringen.nem beszélve a többiekről.és ti itt irjátok hogy miket ért el meg milyen jo.ha annyi pénzünk lenne mint neki a papa meg az állam bácsi meg a szponzorok révén akkor mi is elérnénk bármit mert pénz beszél.....
-
tsello
aktív tag
Én is örülök hogy van egy magyar aki eljutott idáig.
-
válasz
steveetm
üzenetére
Erről beszéltem, hogy meg kell tanulni nyilatkozni, bár én ezt így nem hallottam.
Ha tapasztaltabb lesz, majd nem mond ilyeneket és szimpatikusabbnak fogják látni. :)
Nehogy azt hidd hogy más tartalék versenyzőknek ez a ''mi lesz ha megsérül'' dolog sohasem fordul meg a fejében. Max. nem mondják a TV-ben. -
steveetm
őstag
-
válasz
steveetm
üzenetére
Nem biztos hogy a TV-n elhangzott néhány mondattöredék alapján kell eldönteni hogy milyen egy ember valójában.
Nyilatkozni, TV-ben szerepelni is meg kell tanulni az sem jön magától.
Érdekes hogy sokaknak azért nem szimpatikus mert ''gazdag családból'' jött.
De ilyen alapon vannak versenyzők akik ''bevásárolják'' magukat a Forma-1-be,
nála erről nem lehet beszélni ugyanúgy támogatókat kell szereznie mint más versenyzőknek, nincsenek olyan anyagi lehetőségei hogy ő is ''bevásárolja'' magát.
Érdemtelenül nem jutott volna el idáig, egy magyar autókereskedő család önmagában bőven kevés ahhoz hogy valaki Forma 1-es autóversenyen vezethessen. -
zetecR
addikt
Gary Anderson: ''Unfortunately for Zsolt he accidentally switched to the fuel-saving map on his timed lap rather than his in-lap – an easy mistake for a novice to make with so much going on - that possibly cost him a second.''
Ezért tényleg kár... -
steveetm
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
Én megmondom őszintén, sztem csak irigy vagyok rá, nem sokkal idősebb nálam, és mit sikerült elérnie. De most szerencsétlen mit tegyen, ha az apjának sikerült befutnia, és ilyen módon tudja őt támogatni? Néha nem teccenek amiket mondd, ahogy mondd, de ettől függetlenül én is szurkolok neki.
Üdv.: steveetm -
ezt az ellenszenvet a hosszászólásokban én sem értem :F
Én azt látom hogy van egy Magyar pilóta aki sok versenyzéssel+megfelelő anyagi háttérrel+szerencsével odaért a Forma-1-be 1 versenyre.
Én szurkolok neki hogy minden jól menjen holnap, és hogy később is lehetőséget kapjon.
Egyáltalán nem érzem hogy érdemtelen lenne a jordan autó vezetésére. -
tsello
aktív tag
''Apukámé Budapest egyik legnagyobb autókereskedése''
Mintha egy kicsit el lenne szállva. -
Apika
addikt
Ez fantasztikus lehetőség Zsolt számára. Reméljük, hogy sikeresen fog szerepelni. Hajrá Zsolti!!! :C
-
neduddki
nagyúr
HI!
neten kozvetyitik vhol a idomerest?????????
udv
neduddki -
JC
tag
Lehet hogy Zsoltika meglazitott egy két csavart Firman autóján. :DDD
-
róland
veterán
Na megyek haza időmérőt nézni. Látni szeretném, mit tud az első magyar. Persze, ha tényleg engedik indulni.
-
boygo
aktív tag
Meg kapta az engedélyt. :C
-
RAM
őstag
Ralph Firman's accident on Saturday morning could result in the British driver being unable to continue this weekend in Hungary and the team may decide to try to put a replacement driver in the car. The team ran Hungarian youngster Zsolt Baumgartner in the testing on Friday morning and he could take the drive but he does not have an FIA Superlicence to race in F1. This is not an insurmountable problem however as all that is needed is the agreement of the Permanent Bureau of the Formula 1 Commission, which consists of Max Mosley, Bernie Ecclestone, Jean Todt and Ron Dennis. It is therefore possible that Baumgartner may appear in qualifying this afternoon.
-
boygo
aktív tag
Na bumm ! :))
[L]http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4808¶m=2[/L] -
Som@
őstag
Kiváncsian várom a fejleményeket....
-
RAM
őstag
Lehet bizonyítani!
F-3000
F-1
:DDD -
boygo
aktív tag
Nagyon úgy tünik, hogy Zsolti indulhat a magyar nagydíjon. A híradót nézve elmondták, hogy az alapvető szempontnak megfelel mármint ő is megtett már 300 km-tert F1-es kocsival. Ez az első feltétele annak, hogy ideglenesen meg kapja az engedéjt. :P
-
biker
nagyúr
és az ideiglenes licenc, mint kiminél???
aki 4 versenyre kapott, ugy, hogy annyit vezett előtte mint zsolt? :( -
Jazzy
tag
Erre pedig kivancsi lettem volna, mert biztos, hogy a mezőny mögött erkezett volna a calba, ha egyáltalan beérkezett volna!! :)) Viszont ez alapján már láthatóvá vált volna, hogy mennyire nincs helye a forma1-ben!!!
-
Som@
őstag
''Az ír versenyzőt súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentőhelikopter. Baumgartner lehetett volna a vasárnapi beugró, ha meglenne a Forma-1-es licence.'' by index.hu
Teljes cikk: [L]http://index.hu/sport/forma1/fir0823/[/L] -
Mosqu!to
addikt
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mosqu!to
üzenetére
így van nem egy 101-es pilóta. mert gokart bajnokságot nyerni nem nagy kunszt, de a forma 3000-ben azért alakítani kellene valamit, mert ha valaki egy erős középsulit nem bír, akkor a legerősebb egyetemről csak akkor nem rúgják ki, ha pénzel valaki.
JA meg Ko-ko-t is nyomták, mint az állat, 10 meccs alatt hogy a fenébe lehet valakiből világbajnok? HMmmm? és ha világbajnok eűlett, akkor miért nem tudta megvédeni a címet? MERT SOHA ÉLETÉBEN NEM TALÁLKOZOTT CHAKON-on(vagy valahogy így)KÍVÜL BOXOLÓVAL -
Mosqu!to
addikt
baumgátner zsolt csak azért kerül be mindenhova, mert hátulról pénzelik mint a veszett..
gondoljatok bele: kinek kéne 1 olyan ember a forma1-be aki 10. hely felett végez mindig, dobogón aszem sosem volt, és ugyanabban az autóban mint ő társa a 2....
a jorden biztosan szarul áll anyagilag, és baumgátner meg állandóan nyomja a kezükbe a $ -t. ezért megéri tesztpilótának beengedni, nem? -
Apika
addikt
''Eddie Jordan úgy véli, Baumgartner Zsolt készen áll arra, hogy valamelyik elitcsapat tesztpilótája legyen, a középmezőny istállóinál pedig már futamokon is lehetőséget kaphatna.
- Tavaly azért adtunk esélyt neki, hogy a magyar közönség lássa: van lehetőség arra, hogy Forma-1-es pilótája legyen az országnak. Már akkor is bizonyított, három héttel ezelőtt Hockenheimben és most a Hungaroringen pedig már azt láttuk, hogy többre is képes - mondta a Jordan-Ford csapatfőnöke.'' -
b0unCe
aktív tag
HAt a jorden mostanaban haldoklik. Miota brazilban Fisicella nyert azota nincs egy rendes eredmenyuk sem. Szal ha meg odakerulne is Zsol nem vinne valami sokra. De legalabb lenne magyar pilota az f1ben. :C
-
Apika
addikt
''Eddie Jordan jövőre szívesen szerződtetné a Forma-1-es Sauber csapat két német pilótáját, Nick Heidfeldet és - különösen - Heinz-Harald Frentzent. A megállapodásnak valószínűleg nem lesz akadálya, hiszen Peter Sauber csapatfőnök már jelezte: várhatóan megválik a két versenyzőtől.''
Ezek szerint Zsolt még várólistán marad? -
biker
nagyúr
csak egyet halkan:
Az utcai diesel kategória, és újoncok alkategória első helye lett a paliké...
ez is egy nézet...
tudod, mint amikor azt mondják xy autómárkára, kategóriája legjobbja, de a kategória az a 4ajtós, de egyterő, 5üléses citycsaládi kisautó, amit ők találtak ki, ergo 1 autó van a kategóriában
lehet, hogy palikék közt is voltak vagy 5-en, ebből lehet, ő nem esett ki egyedül... -
Bgs
senior tag
Az egyaltalan nem eges, ha valaki nem nyer. Te azert mesz a versenyre, mert szereted csinalni es jo erzes beerni a celba. Ez tok rendben is van, meg is lehet becsulni azert amit teszel.
Azonban, ha ugyanezt ugy tenned, hogy milliokert utazgatsz, a TV-bol is az folyna, hogy te vagy Mo. minden idok legnagyobb biciklise es most betorunk a vilag elmezonyebe, majd megcsinalod pontosan ugyanazt amit most, akkor eleg sok embernek szurnad rogton a szemet.
Mas a talalas. Nem a teljesitmenyt eri a kritika hanem a talalast.
Mindenki teljesitsen a tudasa szerint, hasznalja ki a lehetosegeit, de ne helyezzek erdemtelenul masok fole... :) -
Zsiba
senior tag
''Azzal van a gond, hogy egy pilotat aki meg Mo.-on sem a legjobb, allami penzen halalba istenitenek. ''
Nem kapott ő olyan nagy állami pénzt megnyugodhatsz... Egyébként meg engem jobban irritál, hogy a falábú futbalistáinkba több millárdot ölnek! És még az is kevés nekik! Na ők aztán tényleg nem érdemlik meg...
Palikkal sincs semmi gond, menjen dakarozzon ha akar. Én is elmegyek kerékpártúra versenyre, ahol a legjobbak másfélóra alatt teljesítik a távot én meg jó ha három és fél alatt beérek. Ez égés? Lehet, hogy más szemében az, de én örülök, hogy végigmentem. És akik részt vesznek benne azok is vállon veregetnek. Szóval a Palik szereplése ettől nem volt égés.
Az már más kérdés, hogy a tisztelt RTL Klub kicsit túlsztárolta őket a többiekhez képest. Mondjuk olyan szempontból érthető, hogy ők is szponzorálták Palikékat. -
Bgs
senior tag
''De nálunk ugye nem szokás más örömének örülni.''
Itt nem ezzel van a baja senkinek sem. Azzal van a gond, hogy egy pilotat aki meg Mo.-on sem a legjobb, allami penzen halalba istenitenek.
Tolem lehet euforikus orome is, elvezze ki teljesen rendben van. De ne az en penzemen es ne nyomjanak nyalas istenito riportokat, raadasul ugy, hogy egy epkezlab magyar szoveget sem bir vegigmondani. (Nem beszelnie kell, hanem vezetni, de akkor ne eroszakoskodjanak a media szereplesekkel...) :((( -
Bgs
senior tag
Ez kb annyira jo hasonlat volt, mintha azt cafolnad, hogy ha vki kiugrik a tizedikrol a betonra akkor nem biztos, hogy kipurcan.
Valoban ... matematikailag nem biztos, ezaltal nem _tudhatjuk_ ...
Viszont, ha valaki nezi F1-et es ertekeli a pilotakat, akkor nem szamolgat a szakallas nagymamakkal, meg a lotto otossel. -
Zsiba
senior tag
Rengetegen kerülnek be úgy a Formula 1-be, hogy aztán nem sokat mutatnak.
Jos Verstappen mit ért el a Formula 1-ben??? Hollandiában mégis rohadt büszkék rá, támogatják, óriási szurkolótábora van!
Kiesa sem egy kiemelkedő tehetség! Kicsit jobb, mint Zsolt az F3000-ben, de nem nagy ász. A dán támogatók mégis azonnal ugrottak neki segíteni, az egész ország mögé állt.
Zsolt nem lesz soha Senna, MS, JPM, Raikkonen szintű pilóta. Lehet, hogy F1-be sem kerül soha. De nálunk ugye nem szokás más örömének örülni.
Egyébkén a büdös életben nem ismertük volna meg Sennát, Schumachert ha ott a faternek nem lett volna pénze... Az F1 a pénzről szól. És ha az emberke még tehetséges is, akkor az jó pont. -
Bocsesz
csendes tag
Na ne már!!!
Baumgartner??????
Gyerekek, ha apuka nem volna, az a srác még mindig dodzsemezne, és hülyén vigyorogna kifele, h. HÉÉÉ, VEZETEK, TÖK JÓ BLABLABLA
Erre meg jönnek, hogy nemzeti kincs... -
biker
nagyúr
-
Apika
addikt
Csak azt nem tudom, hogy milyen rációt látnak Baumgartnerban? Látható a teljesítménye a Forma 3000-ben. Vagy csak kelet felé akarnak nyitni? (Baumgartner, Jaroslav Janis)
-
tozso
tag
Sajnos az üzleti politika miatt, kevés esélye van, mivel MO. nem nagy vásárló erő és ez egy fontos szempont a mai F1-es csapatoknál.
-
Vitus
őstag
Én nem tudom de nekem ez a srác nem szimpi. :( Örülök, hogy lesz egy pilóta akinek van esélye felkerülni talán valaha a nagyok közé, de én nem nézek ki sokat belőle. Lehet, hogy csak én látom úgy, de szerintem nem nagyon tud beszélni és az eredményei sem valami jók.
-
hungeek
senior tag
kár volt Baumgartnerre pazarolni az ország pénzét..... értelmesebb dolgokra i költhették volna! :(
-
JC
tag
A Forma-3000-ből most szerződteték a Jordanhez az idei bajnokság győztesét (a nevére már nem emlékszem). Nem tudom szüksége lesz-e két tesztpilótára? Szerintetek kit fognak kirúgni, aki már bizonyított a F-3000-ben vagy aki ott is hátul kullog?
-
RAM
őstag
Akármilyen volt, nem tudja kihasználni a lehetőséget.
Bizonyíthatna az F-3000-ben, de ott se tud. :((
Az elég kellemetlen, h a csapattársa rendre +veri, de nem egy hellyel, hanem sok hellyel!!!
Ekkora eltérést,
ha az utsó versenyt nézzük,
csapattársa 2. (8pont)
BZS 9. (0pont)
Ekkora szembetűnő különbséggel, már régen lemondtak róla a JORDANnél, +mindenhol.
SOSE lesz F1 player. :C -
Apika
addikt
-
Bgs
senior tag
Most nem tudom mit kukacoskodsz... vegulis csak ket masodperccel volt lassabb, mint Fisicho ugyanazzal az autoval ...
Hogy is szokta mondani Palik az F1 geniusz: ''Uristen!!! Uristen!!! Mert ugye vegyunk egy 70 koros versenyt ... az ket es fel perc, az ket kor Fisichellatol akit valoszinuleg ugyancsak le fognak korozni. ''
Ugyebar Trulli mar 3mp-el gyorsabb... tehat a fenti logika szerint Fisicho kort fog kapni Trullitol aki eselyes arra, hogy kort kapjon a leendo gyoztestol ...
Ha minden igaz mar 4-nal tarunk ugy, hogy a startkori 20-30mp-et, a forgalmat es az esetleges hibakat meg nem szamoltuk. -
RAM
őstag
Eredmények << 2/2. oldal
pilóta
csapat
g
idő
hátrány
kör
1.
Trulli
Renault
M
1:16:074
52
2.
Alonso
Renault
M
1:16:190
0:00:116
47
3.
Mcnish
Renault
M
1:16:304
0:00:230
42
4.
Webber
Jaguar-Cosworth
M
1:16:887
0:00:813
48
5.
Fisichella
Jordan-Ford
B
1:16:983
0:00:909
37
6.
Firman
Jordan-Ford
B
1:17:518
0:01:444
49
7.
Wilson
Jaguar-Cosworth
M
1:17:742
0:01:668
42
8.
Verstappen
Minardi-Cosworth
B
1:18:518
0:02:444
29
9.
Baumgartner
Jordan-Ford
B
1:18:912
0:02:838
44
10.
Kiesa
Minardi-Cosworth
B
1:19:413
0:03:339
39
11.
Bruni
Minardi-Cosworth
B
1:19:865
0:03:791
31
Minardi szintjét mente Jordannel.
44 kör alatt volt ez a legjobb eredménye. -
RAM
őstag
Lehet, h elvezetgeti, de a kutya se figyel rá, ha nem nyújt kiemelkedő eredményeket.
-
Apika
addikt
Zsolt nyilatkozatát olvastam a TV újságban:
''Elsősorban a kis csapatokat kedvelem, mert azoknál sokkal családiasabb a hangulat. Számomra a Forma-1 a cél, de ha a fejlődésem szempontjából kedvező ajánlatot kapnék az amerikai Cart-sorozatból, akkor arra is rábólintanék.'' -
tozso
tag
Baumgartner Zsolt Angliában első alkalommal tesztelte a Forma 1-es Jordan-Ford autóját. Baumgartner szerint ez a tesztelés volt pályafutása egyik legmeghatározóbb élménye.
''Ahogy előre is reméltem remek lehetőségem volt arra, hogy megismerkedjem az autóval s elvégezzük a szükséges beállításokat'' - fogalmazott a hatórás gyakorlás után a magyar pilóta. -
Apika
addikt
Túl is vagyunk rajta:
''Magyar szempontból sporttörténelmi jelentőségű eseményre került sor hétfőn a Northaumptonhoz közeli Santa Pod-ban, ahol a Forma-1-es Jordan csapat rendezett magántesztet. A brit istálló autóját Baumgartner Zsolt tesztelte, aki május közepén írt alá tesztpilótai szerződést a Jordannel.'' -
Apika
addikt
''A Jordan istálló csapatfőnöke azzal kereste meg Baumgartner Zsoltot, hogy az eddig megegyezett három lehetőségen kívül még egy alkalommal segítse csapata munkáját. A magyar pilótának egy angliai reptéren kell tesztelnie a csapat új aerodinamikai csomagját, amely lehetőség Zsoltnak is jól jön.''
-
Gabró
tag
Hollandia közel nem ''hasonló kaliberű ország'' (Magyarországhoz viszonyítva)
-
Den
veterán
szvsz pont fordítva, azért tartják annyira tehetségesnek mert finn ha közép-bantusztánból volna nem lenne ennyire népszerű és felkapott.
nem is mondtam hogy f1 vonalon nagyok a finnek, de azért az f1 rajongók más autóversenyeket is szeretnek, szóval a lényeg hogy az autósportban elismert nemzet a finn.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest