Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Grasshopper-rel meglett. Csak be kellett hozni a Battlemaster helyére. Végig futni kellett, és pont akkorra ért oda, amikorra az apc is. Sajnos nem tudtam lelassítani az animációt a megtorlásról, pedig...
-
Amartus
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Így én is járta, már. Valami tó mellett kellett elkapni a kalózvezért, folyamatosan feküdt az első lövéstől fogva. A menekülés bejelentésekor, amit mellé rakott ki, felpattant és komótosan besétált a körbe, és huss! . Nem hittem a szememnek.
-
Amartus
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
A Garsshopper-t is kipróbálom, valamelyik csak sikerül. A vigilance mire jó?
-
Amartus
senior tag
Tudna valaki javasolni olyan mech-et amivel a Panzyr-os küldinél a sebesültek megmentését? Próbáltam battlemaster-rel, de lassú, a King Crab még lassab, a Highlander lehet, hogy elég gyors lenne, de az kell a támadók feltartásához, az Orion-on meg nincs páncél, mert LRM boat. Ráadásul biztos, hogy lassú lenne. Kicsit bosszant, hogy cirka három kör alatt eljut az a tetű a barakkokig.
-
Amartus
senior tag
Assault mech-ek milyen küldikben jönnek, jöhetnek? 4 koponyás?
-
Amartus
senior tag
Mikor lehet azokra a területekre menni, amelyekre eleinte nem engedett be? A Federation Sun-nal már szövetségi viszonyt mutat, de még mindig nem enged be a területére.
-
Amartus
senior tag
Azt tudni, hogy mi a bánat van ebben majd 900MB-os javításban?
-
Amartus
senior tag
Azt hol lehet látni, hogy az ellenfél milyen messze van? Ez ugye a fegyverek hatékonyságához kellhet. Százalékosan kiírja, hogy talál - nem talál, de jó lenne látni a távolságot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest