Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Jártam arra, de Brinton-ban 4,5 alattiakkal nem találkoztam még.
Én sem, de ha elfogy akkor ide át lehet ugrani és itt is kapásból értelmes küldetések vannak. Lehet ingázni a két rendszer között

Talán a leghasználhatattlanabb Mech a játékban.
Akkor megy a raktárba. Annyira nem számolgattam utána, de most nézem, hogy tényleg elég kevés a szabad hely. Alapvetően a Stalkert akartam lecserélni, mert a kinézete miatt az LRM-boat lenne, de nálam az egyik 1PP+2LL+4ML felszereléssel mindig az első sorban kóricált. Bár ha jól meggondolom akkor ez a kérdés tárgytalan az Atlasnak hála

Tegnap összeraktam egy 733-as Hegylakót, AC/20++ (120dmg), 4x SRM-6++ (4x 6x 12dmg = 288dmg) szumma 408 dmg, ha minden betalál...

De nincs sok értelme 600 méteres látótávolságnál, szóval kipróbáltam, örültem, hogy egy Alpha Strike-ot tudtam vele tolni, aztán szépen visszaszereltem LRM- és PPC boat-nak.
Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé. Nekem pont amiatt tetszik az Atlas, amit összeraktam, mert Precision shottal jó eséllyel egy helyre megy minden. Tegnap két sértetlen Jagert is így végeztem ki, de ha megpuhítom egy LRM-sorozattal akkor bármit szétszed. És utóbbi esetben a borulás is fix.
Nekem az alap látótávolság van, így azért működik a dolog
Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat. Nem is a sebzés volt a lényeg, hanem hogy minden körben borult egyet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
duvi: Én ezért mentek mindig rögtön a küldetés indításakor egyet, mert ha nagyon nagy a gáz újra lehet tervezni az egészet. Én is keveredtem már két tűz közé, csak én nyílt terepen. Visszatöltés után éles hátraarc és először az erősítést rúgtam fenékbe. Egyrészt náluk volt Sensor Lock, másrészt 2 assault, harmadrészt meg egy domb, ami mögé utána már én tudtam elbújni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat. Nem is a sebzés volt a lényeg, hanem hogy minden körben borult egyet. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)