Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

válasz Cifu #231 üzenetére

Jártam arra, de Brinton-ban 4,5 alattiakkal nem találkoztam még.

Én sem, de ha elfogy akkor ide át lehet ugrani és itt is kapásból értelmes küldetések vannak. Lehet ingázni a két rendszer között :DDD

Talán a leghasználhatattlanabb Mech a játékban.

Akkor megy a raktárba. Annyira nem számolgattam utána, de most nézem, hogy tényleg elég kevés a szabad hely. Alapvetően a Stalkert akartam lecserélni, mert a kinézete miatt az LRM-boat lenne, de nálam az egyik 1PP+2LL+4ML felszereléssel mindig az első sorban kóricált. Bár ha jól meggondolom akkor ez a kérdés tárgytalan az Atlasnak hála :U

Tegnap összeraktam egy 733-as Hegylakót, AC/20++ (120dmg), 4x SRM-6++ (4x 6x 12dmg = 288dmg) szumma 408 dmg, ha minden betalál... :DDD
    De nincs sok értelme 600 méteres látótávolságnál, szóval kipróbáltam, örültem, hogy egy Alpha Strike-ot tudtam vele tolni, aztán szépen visszaszereltem LRM- és PPC boat-nak. :P

Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé. Nekem pont amiatt tetszik az Atlas, amit összeraktam, mert Precision shottal jó eséllyel egy helyre megy minden. Tegnap két sértetlen Jagert is így végeztem ki, de ha megpuhítom egy LRM-sorozattal akkor bármit szétszed. És utóbbi esetben a borulás is fix.
    Nekem az alap látótávolság van, így azért működik a dolog :) Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat. Nem is a sebzés volt a lényeg, hanem hogy minden körben borult egyet. ;]

duvi: Én ezért mentek mindig rögtön a küldetés indításakor egyet, mert ha nagyon nagy a gáz újra lehet tervezni az egészet. Én is keveredtem már két tűz közé, csak én nyílt terepen. Visszatöltés után éles hátraarc és először az erősítést rúgtam fenékbe. Egyrészt náluk volt Sensor Lock, másrészt 2 assault, harmadrészt meg egy domb, ami mögé utána már én tudtam elbújni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés