Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
(#113) Shadowguard
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a küldetés után kapott Centurionból lehet/van értelme Yen-Lo-Wangot csinálni?
Jó az AC20-as tégy vele nyugodtan egy próbát.
Oldalról kell lőni
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.Táblásba sokszor fajul odáig a dolog hogy láb nélküli mechek lövöldözik egymást hason fekve, ott nagyon szar az ha ledarálják a lábat. Itt meg még simán fel tudsz állni és fél lábbal is és sántikálni de a lábat meg alig éri lövés.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.(#118) Cifu
azért mondta a plusz 25 tonnát, mert a Banshee 3S-ben ennyivel (egész pontosan 24,5 tonnával) könnyebb az engine (380 vs. 285) a 3E-hez képest. Mivel itt ugye nem tudsz engine-t cserélni, ezért ez elég látványos lenne.
Ott a pont. Simán betehették volna a típust mert az már tényleg assault mechre emlékeztet. Szerintem a bökkenő az hogy 3026-os. Most nem tudom mikor kezdődik a kampány időrendben.
(#119) Varazslo89
Azért egy programmal nézz rá mennyi a GPU hőfokod terhelés alatt. Lehet csak egy újrapasztázás és kitakarítás kell neki csak.
OFF: a @-os félkövéres user kiemeléseket hogy csináljátok? Vagy csak simán félkövérbe rakjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Vicces képek
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Max Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.