Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Na tegnap megcsináltam az Argo-s küldetést is, minimális sérüléssel. Azt is még az elején kapta a hősöm egy strikertől, azt hittem nem ér be látótávolságba, de sikerült és kicsit megborotválta a hátát meg egy rakéta fejre is ment. A végén pont ezért volt is egy visszatöltésem. Rossz irányból számítottam az ellenségre és olyan mesterien borotválták le a jobb torzót a BJ-ről az érkező lightok, hogy csak néztem. Másodjára már tudtam merre kell állni arccal és célzott lövésekkel mentem torzóra. A végén pedig bejött a tervem, a heavynek egy lövésre volt ideje teljes fegyverzettel, utána folyamatosan sütögettem a Firestarterrel.
Kár, hogy ha lekapcsol a mech akkor nem sebződik a pilóta, szerettem volna mind a három részt elhozni belőle, így csak kettő lett
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a küldetés után kapott Centurionból lehet/van értelme Yen-Lo-Wangot csinálni? Ugyan még nem találtam AC/20at, csak lőszert, de csábít a gondolat.
Direktben is ugyanez van pedig. Stalkerrel megsorozok párszor egy assaultot szinte mindig az van hogy a torzók struktúrában a karok lábak meg még hófehérek majdnem max páncélzattal.
Oldalról kell lőni
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.