Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na a Wolverine meg a másik ami ugyanúgy járt mint a Griffin. Pedig azt ki akartam volna próbálni. Medekből nekem shadow hawk meg centurion volt sok.
Amíg Med-ek ellen harcolsz, addig kb. ugyan az, mint a Shadow Hawk, csak a ballisztikus fegyver ugye a kezén van, tehát ha arra kerül a sor, hamarabb critelik. Nekem annyira nem tetszik...
Ha egy heavy szakaszba beviszel is egy medet felderíteni azt vagy sensor lockolják vagy bulvarkban is szarrá LRM-ezik a nehezebb gépek hogy hátraesik.
Ezt vettem én is észre - az AI első sorban a legkönnyebb Mech-eket szemezik ki, kivéve, ha nem látnak rá.

Most már 4,5-5 koponyás küldiket viszem ahol általában az a taktika hogy lebulwarkolok 3 highlandert és várom hogy rám jöjjön az ellenfél ahol hátul vár rájuk egy 4xLRM15 stalker.
Ehh...
Azért gáz, mert az Assault Mech-ek közül kb. az Awesome és a Battlemaster a két opció a felhozatalból, amelyik tetszik. Bár ez olyan, hogy az Urbie a kedvenckém, oszt azt sem láttam sehol...

Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest