Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az alapjáték ad 3000BFP pontot, plusz 64 lapot (ezek mindig ugyanazok). Bármennyiszer megveheted az alapjátékot, és csak be kell írnod a kódját az auction house-ban, rögtön megkapod a pluszkártyákat és a pontokat. Egyébként az alaplapok értéke nagyjából 500BFP lehet, vannak köztük értékesebbek is.
Továbbá, az alapjátékot érdemesebb megvenni, mint külön pontokat. A booster chest 2250 pontot ad, az nem éri meg annyira, mert jobb a teljes játék Ft/BFP aránya, ezért eddig én is csak az utóbbit vettem több alkalommal. És az sem baj, ha több kártyád van mindenből, mert úgy is kell majd a charge upgrade-hez. És figyelj arra, hogy az argep.hu-n egy csomó booster chest van, ne keverd össze a teljes játékkal. -
engineeeer
tag
A booster-ből kapott lapok teljesen randomok és be lehet őket rakni az alap pakliba.Nem tudom milyen nehézségi szinten csinálod a dwarven riddle-t de a lényeg h az egyikőtök rakjon sámánt a másik íjjászt és spuri lefelé aztán alul a kristályokat 1-1erruption-nel célszerű lerombolni mert gyors,a kezdőtökre pedig folyamatosan tornyokat kell pakolni ez a legfontosabb,én a stone of torment-et használom a társam meg cannon towert,ha nagy baj van lehet használni az altart ami megöli a támadókat de csak 2szer azt hiszem,amikor a többi kristályt mész lerombolni ne törődj a tornyokkal körülötte meg a lényekkel csak a kristályt üsd közbe healelj stb.Az nem baj ha a másik csapat elbukik csak az első feladatot csináljátok meg időben mert különben erős támadás jön.Innentől már csak elmegy az egyikőtök 3orbig corsair-al körberepül és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest