Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Nézd, ez nem csak az EA-nál van így.
A legtöbb játék ára egy év alatt felére, harmadára esik és ebben az esetben is felháborodhatnának azok akik megjelenéskor megveszik és utána látják hogy többen töredék áron hozzájutnak ugyanahhoz a programhoz.A P4F verzió nem tudom, miért zavar téged ennyire, hiszen min. 3-4 hónappal korábban játszhattál a gémmel, mint a P4F-sek, és amíg ők 32 lappal tolják ( ezeknek ugye az AH-ban semmi értéke), addig a teljes játékkal rendelkezők 64lapot + 3000 BFP-t kapnak.
"ráadásul akkoribna a teljes játék áráért 10ezer bfp-t tudtál venni."
ezek szerint a kezdetekkor 10k BFP-t mellékeltek a játékhoz? vagy ha pontot veszel a P4F verzióhoz a 12k ból ennyit tudtál volna venni?csak azért kérdem, mert én kb fél évvel megjelenés után kezdtem ( először P4F-vel), és így nem tudom, hogy akkor mit mellékeltek a csomaghoz.
a tartalom meg folyamatosan frissül, de gondolom ezt te is tapasztalod, új mapok, kártyák, szóval rendszeresen adagolják az újdonságokat.
(amire szükség is van mert enélkül hamar ellaposodna a játék)és a support is korrektül működik, igaz lassan
, de többünk problémáját orvosolták. -
válasz
Murder3
üzenetére
Nem lett akkora a sikere, mint amire számítottak, ez tény. Viszont még mindig a jobb utat választották, ugyanis dönthettek volna a játék megszüntetése mellett is. És a Phenomic mindent megtesz, hogy jó legyen a játék, márpedig egy kifejezetten kicsi fejlesztőcsapatról van szó.
Én nem mondom, hogy ideális az állapot, de lehetne sokkal rosszabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de többünk problémáját orvosolták.