Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Nekem se jön be de sok vizet nem zavarnak az új lapok.A core dredge viszont hál istennek pont beleillik a paklimba a deepcoil helyett és még erősebb is.
Nekem a legnagyobb gondom az upgrade rendszerrel van,azt mégsem várhatják el h mindenki megvegye az összes laphoz battle tokenből mert ahhoz vagy napi 100at kéne játszani.Az ocean expertet vagy 8szor megcsináltam és még mindig nem adta be se az eruption 3mat se az ashbone pyro 3mat meg még 1csomót ami onnan kell.Kicsit idegesítő,legalább annyit csinálnának h amit egyszer adott azt többet már nem,nem elég h 1playeres mapon csak 2upgrade-et ad még ugyanazokat többször is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest