Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliano
tag
Ahh tényleg...köszönöm!!!!
-
Juliano
tag
sziasztok..Van egy oldal ahol sok BF lapot kompletten lefordítottak. Egy linket megköszönnék előre is...köszönöm!!!
-
Juliano
tag
szerintem ritka jó pvp-s csata volt. Aki unatkozik nézze meg..

http://www.megaupload.com/?d=HOU2Y5AC(remélem jó a link, ritkán csinálok "ilyen" feltöltést)
-
Juliano
tag
a nerfek felvillanyoztak....nem tünik rossznak egyik lap sem..
-
Juliano
tag
és ez legális,hogy az ellen bontja a kapcsolatot? Mert szerintem nem véletlen, hogy csak akkor van desync amikor épp 1 perc van hátra az ütközetből amikor épp ostromlom az utolsó orbját..:S
-
Juliano
tag
valaki válaszoljon légyszíves....kezd az agyam elszállni..... Van ez a synchronizationos kilépés...ez manipulálható dolog? Csakmert fura hogy mindig pvp-ben jelentkezik és mindig akkor amikor az ellen vesztésre áll....Mit lehet ezzel csinálni?
-
Juliano
tag
jó lenne már egy shedó nerf...úgy komplett....

-
Juliano
tag
frost/nature pvp paklim van. Shadow ellen nem nagyon megy. Valaki dhatna tippet. A baj ott kezdődik hogy T2-ön lerakja a bosster-t vagy nemtom hogy hivjákot ami gyorsabban pörgeti ki apowert. T2-ön nem tudom beütni a frost mage-ek miatt. és hatalmas power előnybe kerül. Tippeket kérnék....
-
Juliano
tag
sziasztok!
Van a matter mastery (lila)...ezzel egy időre elfoglalom az adott épületet. Amig az enyém addig le tudom rombolni?
-
Juliano
tag
komolyabb paklival rendelkező társat keresek 2v2 pvp-hez eelsősorban T2 rush taktikával.
Juliano -
Juliano
tag
most akkor mit lehet tudni erről a token vásárlásról?
-
Juliano
tag
elsem hiszem...most elsönek bevertem egy lost shade rush-t meg 2 lost grigorit.
Mondjuk nem a legelitebb játékos volt.
Nem ártana egy lost shade nerf...csak annyi, hogy az ára legyen 100-110 körül.. -
Juliano
tag
tényleg..és a gravity surge is nerfelve lett a CC nerf által? Tehát annak az ideje is lecsökkent?
-
Juliano
tag
Az új lootlist alapján nem nagyon dobálja az új upkártyákat...
6 szor játszottam ki pl a crusade-t és egy új lapot s e dobott..
-
Juliano
tag
a minap bad harvest-en játszottunk és a srác a grindert átváltoztatta "bogárrá" ha minden igaz a twilight curse spellel. Na szóval én a twilight curse lapomat próbálgattam a forgba és csak kis lényyeket engedett átváltoztaatni...Melyik aff és hányas up kell a grinder átváltoztatásához?
-
Juliano
tag
most egyszerűen én nem tudok végigjátszani egy pályát sem...mindig "lost connection.." van..

-
Juliano
tag
valaki próbálta már a cc nerf óta az ascension pályát experten?Teljesíthető?
-
Juliano
tag
a renegade lapok affinitás beli különbségéről van magyar nyelvű oldal ahol ez össze van szedve?
Magyarán arra lennék kíváncsi melyik renegade lapokat vegyem meg a 2 aff közül... -
Juliano
tag
az új edition uppjai szét lettek szórva térképekre? Vagy csak tokenekből szerezhetjük be őket?
-
Juliano
tag
engem "sajnos" fenyeget...
-
Juliano
tag
sziasztok!
Volt már róla szó, de nem igazán jutottunk pontos válaszra...
Ha jön az új edition a vele járó 120 kártyával, és ugyebár nem lesz új térkép akkor az új lapok uppjait hova fogják elszórni?
Át lesz generálva a loot rendszer? -
Juliano
tag
Csatlakozom..én is szegedi vagyok..

-
Juliano
tag
Sziasztok!
A verseny még nem lett meghírdetve? Csakmert péntekre lett ígérve.
Én most tapasztalom, hogy a battleground pálya után kapott tokenek nincsenek arányban...
Victory tokenből igazán adhatna többet. Az nálam nagy hiány.Van olyan oldal ahol a lapok levannak fordítva magyarra?
Mi a különbség a 2 stone tempest között? Illetve nem jöttem rá, hogy mit csinál a stone tempest spec tulajdonsága....
az egyik ugyebár a távolsági támadás...de a másikról gözöm sincs hogy mi..) -
Juliano
tag
sziasztok!
2 órán belül már ötödször dobott ki ilyen "lost connection server" üzenettel. Ez szerver hiba, internetszolgáltató vagy mi...? eddig ilyen nem volt. -
Juliano
tag
a játékban a loot rendszert mikor akarják "megkavarni"?
-
Juliano
tag
állitólag szó volt róla, de én nem találtam választ...

Miért is csökkent a razorleaf ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

6 szor játszottam ki pl a crusade-t és egy új lapot s e dobott..

Victory tokenből igazán adhatna többet. Az nálam nagy hiány.