- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
bullseye #16114 üzenetére
Csinálni csinálnék...ha hozzájutnék profi cuccokhoz nagyobb számban,mert nekem végülis adott,hogy megvan minden valamennyire is populáris multi gém is...csakhát ez nem jön össze,mert nem jutok hozzá
Nomeg a másik,hogy ha pl.szét is szedhetné az ember,akkor ugye én mint műszaki-pc-s szaki,még technikai oldalról is tudnék többet mesélni az egerek dolgairól.
Viszont 2 dolog mindig szubjektiv marad,hogy az egér formája milyen,éshogy hogyan játszik az illető...
Ezértis morgok,hogy egy tesztprogram kapcsán húzzák le akár az egereket...pl.a Giga egereiről nem 1 helyen,más tesztekben,userektől,stb.olvaom,hogy igenis jó cuccok,itt meg le van fikázva.
De jó példa erre az A4Techek is,amik a nagy pozitiv user-tapasztalat ellenére méltatlanul mellőzött cuccok pl.sok tesztben,stb.Gondolom nem nyomnak elég pénzt a tesztelők markába vagy mittudomén,annó a cod4-es korszakban helyből vagy 7-8an nyomtuk ilyennel,és nem véletlenül,és ez még csak a ph-s brigád volt...
Érdekes,hogy pl.a Razerek gyári nyavajáit marha kevés helyen merik megemliteni,remek példa az én esetem,vagy ott van helyből a JCSR-es The White Wizard,aki dettó ilyesmivel küzd az övével,pár napja irtam is tippeket/youtube linkek.
És ez egy highend egér...ráadásul nem tanulnak a dolgokból,más egerekben is van ez a rohadt szenzor,pl.szegény A4Tech is ezt választotta az új fullos szériájához
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest