Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20516) Zolás válasza mackosajt (#20504) üzenetére


Zolás
addikt

Volt az több is csak törlésre kerültek mivel a kutya nem volt rájuk kiváncsi. És már előtte is kértem hogy csak a szerverrel kapcsolatos dolgokat ne ide írják. De mivel mindenki ugy gondolta hogy ez egy nagy játszótér és oda lehet sz@rni a közepére bárkinek megmaradtak ezek a felemelő hszek. Közben mások is ráéreztek hogy ez tényleg marhára nem idevaló azokat is elkezdtétek lehurrogni(ez itt a mit topikunk stb. dumák tömkelege). Ezután lett bekérve moderátor és nemcsak én kértem hanem más is.
Ezekután le lett zárva ez a fórum is a másik fórum miatt mert ott se birt magával a banda. Ezt meg magatoknak köszönhettétek de sehol nem láttam egy postot hogy : Bocs srácok de miattunk b@szták el a fórumot mert nem birtunk magunkkal.
És most ezekután engem hibáztatsz? Egy kicsit érdekesen gondolkodsz de sebaj. Biztos neked van igazad. Nyugodtan menj át duzzogni a másik topicba.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.