- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
bullseye #16114 üzenetére
Csinálni csinálnék...ha hozzájutnék profi cuccokhoz nagyobb számban,mert nekem végülis adott,hogy megvan minden valamennyire is populáris multi gém is...csakhát ez nem jön össze,mert nem jutok hozzá
Nomeg a másik,hogy ha pl.szét is szedhetné az ember,akkor ugye én mint műszaki-pc-s szaki,még technikai oldalról is tudnék többet mesélni az egerek dolgairól.
Viszont 2 dolog mindig szubjektiv marad,hogy az egér formája milyen,éshogy hogyan játszik az illető...
Ezértis morgok,hogy egy tesztprogram kapcsán húzzák le akár az egereket...pl.a Giga egereiről nem 1 helyen,más tesztekben,userektől,stb.olvaom,hogy igenis jó cuccok,itt meg le van fikázva.
De jó példa erre az A4Techek is,amik a nagy pozitiv user-tapasztalat ellenére méltatlanul mellőzött cuccok pl.sok tesztben,stb.Gondolom nem nyomnak elég pénzt a tesztelők markába vagy mittudomén,annó a cod4-es korszakban helyből vagy 7-8an nyomtuk ilyennel,és nem véletlenül,és ez még csak a ph-s brigád volt...
Érdekes,hogy pl.a Razerek gyári nyavajáit marha kevés helyen merik megemliteni,remek példa az én esetem,vagy ott van helyből a JCSR-es The White Wizard,aki dettó ilyesmivel küzd az övével,pár napja irtam is tippeket/youtube linkek.
És ez egy highend egér...ráadásul nem tanulnak a dolgokból,más egerekben is van ez a rohadt szenzor,pl.szegény A4Tech is ezt választotta az új fullos szériájához
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest