Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz CJ4567 #98089 üzenetére
Persze
recoil control.
GG srácokSzerk: Most legszívesebben azt mondanám adok egy fájlt, és hasonlítsd össze, a videóban látottakkal, de inkább nem folytatom tovább. Részemről lezárva, én is toltam AEK-kal, úgy nem lehet tartani a fegyvert. ill, de, csak nem tisztán.
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
válasz vtomi2 #98092 üzenetére
nyugodtan előadhatod, nobodyhd is ezt tette, meg mindenki más. nem kell ide 100+ óra hogy tudd, hogy aekkal úgy nem lehet lőni barátom
de nem is érdekel, itt van egy közösség, akik védik egymást tűzön-vízen át, de jól is van így.
fától az erdőt srácok, fától az erdőt.
hopeless[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #98340 üzenetére
Letöltöttem, kipróbáltam király. Van hangulata. Bár nem értem, néha úgy behülyül, hogy csak kilépéssel oldja meg. A hang olyan lesz, ( csak ezeken a DLC-s pályákon van ez a hiba ) mintha az ember füle tele lenne vízzel. Hallod, de olyan furcsa! Másnak is van ilyen?
players111: Nice work soldier!
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. elvileg mától ingynenes kis ideig a Dragon's Teeth DLC, de sehol nem látom. Én rontok el valamit?
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #98430 üzenetére
Szia! Letöltöttem. Pearl Market pályát próbáltam eddig, és azt kell mondjam, hogy ez király DLC.
Nagyon bejön eddig, remélem nem csalódok!
A Locker féle pályák tetszenek, ez is ilyen, csak nem börtön.
Aki akar az jó lenne ha csatlakozna.
2 normális szervert találtam, de ez bőven elég szerintem.
A Final Stand DLC egy nagy nulla ehhez képest.[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! Náci emblémáért lehet-e reportolni valakit?
Csak kérdem, mert az imént nagy vita volt egy szerveren ezért.
Aztán ha igen, akkor reportoljátok Őt ez miatt. Én nem vagyok biztos benne, de szerintem illik nem?Szerk: " VIGYÁZZATOK az obszcén, durva jeleket tartalmazó emblémákkal, mert a battlelog-on ezek tiltva vannak és BAN-t vonhatnak maguk után!"
Akkor szerintem jogos a srác felháborodása.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Egészen felháborítónak tartom, hogy egy Aimbotos csaló csak stat resetet kap.
Az ilyet hogy nem kapja el a PB vagy a Fairfight?
Örök kérdés.
Mindenesetre ő lenne a csaló srác, van róla videóm is, de hát fél mega feltöltéssel..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! jönne este valaki játszani Dragons Teeth DLC pályán? Az a Chainlink nagyon mókás.
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
Újabb csaló.
Érdemes megnézni hogy mozog a fegyvere, és hogy a tiszta játékosoknak.
csalóKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
válasz CJ4567 #98469 üzenetére
Igen, csaló. ez csak egy rövid részlet, amit felvettem még anno. Csaló volt, van róla egy bővebb videóm is, amin lő is már, és írják is sokan hogy nem tiszta, de hát fél megával feltölteni.. Ez is kb 1.5 óra volt..
Töltök én majd fel többet is, rászánom magam egy este alatt csak fel megy talán..
Egyébként ez nem bug, hanem ő variált a játékkal és azért van.
Makró volt szerintem, de aimbot is gyanús volt, egy golyótól haltunk..Egy tárból kb 6-7 ember halt meg.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Este game valaki?
-
Enigma1945
őstag
válasz Norbi887 #98499 üzenetére
quad 6600-zal ennyi fps? próbáld akkor kicsit meghúzni a procit, mondjuk 3.0Ghz környékére.
igazából a cfg sem tud annyi fps-t adni, nekem i3 4160 procim van, és hiába rakom mediumra ugyanolyan, mintha lowra raknám..ennyit tud a proci..
ajánlom neked tehát a proci tuningot ( ésszel ) és próbáld a grafikát manuálisan állítani. mondjuk medium-low-high közt. próbáld ki a BF4SE-1.1 programot, ez is gyakorlatilag cfg-t csinál, csak te állítod be, hogy mit és hogyan.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
de ilyen?! ez mi már? gyakorlatilag azt csinálnak benne az emberek amit akarnak! no recoil még oké azt mondom a playerek 70%-a tuti tolja! de ez? foglalja a zászlót,mikor még el sem kezdődött a játék?!
teleportol, láthatatlan, késel? auto rpg? gondolj bele, ezt a hacket még google-ban is megtalálod még sincs ellenszere!!!!!!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
válasz Norbi887 #98551 üzenetére
abszolút felejtős hidd el. nem éri meg kockáztatni. amit kiírtak minimumot azzal nem szabad foglalkozni! i3 alatt meg sem próbálnám. most van i3 4160 és még ez is kevés néhol. nekem anno még 2014-ben 2 magos haswell pentiumom volt, 3.4 ghz-en radeon hd 7770-nel, háát..érted remélem
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! nektek sem adja mostanság?! nekem baromira nem.
próbáltam minden fegyverrel, de valahogy mintha nem találnák el senkit.
pihentetem egy kicsit, lehet ez a baj.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
azért durva hogy twitchen is élőben nyomják a csalást. a gyereknek 0 recoilja volt, de természetesen a tudtomra adták hogy nem csaló.
készítek egy videót nemsokára..elegem van..legyen meglepi mindenkinek!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gigabyte alaplap topik
- AMD FX
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest